Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 824
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,825

Etiketler
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

tarık kardeş teşekkürler derken çadırdan haber varmı defendere yoğunlaştım kaç gündür unuttum sormayı bu arada
senin taktığın hiddireksiyon orjinalmi yoksa başka araçtan uygulamamı :smiley:

DEMİRAL' Alıntı:
tarık kardeş teşekkürler derken çadırdan haber varmı defendere yoğunlaştım kaç gündür unuttum sormayı bu arada
senin taktığın hiddireksiyon orjinalmi yoksa başka araçtan uygulamamı :smiley:

abi direksiyon orjinal çadırla valla ilgilenemedim en kısa zamanda haber edeceğim sana bu aralar işler biraz yoğun

DEMİRAL' Alıntı:
bülent kardeşim sana ne kadar teşekkür edeyim inan moralim bozuluyordu siteye girdiğimde
günün kahramanı GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU benim defenderin bir kaç kare resimle geçiştirilmesine :mad: :mad: :mad: :mad:
şimdi dahada ısındım işe daha hızlı ayağa kaldıracağım benim yaralıceylanı hahahahahaha bulduuuummm tarığın kıratı ise
benimkide YARALICEYLAN ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley:
buda son bomba olsun

geliştirilen.jpg

bülent başkan tteeşşeekküürrrrlleerrrr emeğine sağlık gönlüne bol kazançlar dilerim :( :( :( :(

hüseyin bey merhaba valla bu yıl ben makineyi pek kullanmadım etkinlikte sadece 550 civar fotograf çekmişim bir sürü arkadaş vardı fotograf çeken bende kendimi çoook yormadım açıkçası nasıl olsa 1000 lerce kareçıkacak diye sizi kızınızla aynı anda gördümmü onuda hatırlamıyorum. gördüysem bile çekmedim. ama bakayım karelere belki yakalamışımdır ucundan kıyısından

ARKADAŞLAAARRR DÖKÜLÜN KARELERİ HÜSEYİN BEYİN KIZIYLA FOTOSUNU ARIYORUZ.......................

DEMİRAL' Alıntı:
tarıkcıımm maliyet ne kadar hdireksiyonun

abi 2000 lira ama tak diye oturtum yerine ayara felan gerek yok herşey orjinal pazar günü bir kaç kaynak işinden sonra taktığım gibi yola düştüm tüy gibi oldu bizim brodwayın direksiyonu ağır gelmeye başladı şimdiden :D :D

çiğdem hanım ilginize teşekkürler bu arada inşallah gelecek sene buluşmak dileklerimle süprizlerimi bekleyin

tarıkcan 2000 tl verdikten sonra tabiki olur önemli ola benim gibi 250/300 tlye mala etmak sanayici olmanın özelliği bu olsa gerek saygı ve sevgiler ;D ;D ;D ;D

DEMİRAL' Alıntı:
tarıkcan 2000 tl verdikten sonra tabiki olur önemli ola benim gibi 250/300 tlye mala etmak sanayici olmanın özelliği bu olsa gerek saygı ve sevgiler ;D ;D ;D ;D
hadi abi biraz daha gayret
sabırsızlıkla bekliyorum

bizim burda senin gibi sanayici nerdeee olsa bende bilirimde yapmasını ama yokluğun gözü kör olsun :D 2000 lira vermek beni baya bi sarsdı 2011 kadar arabaya ek birşey yapamam artık :'(

tarıkcan sen yapmak istediğini bildir ben sana en hesaplı vede en işlevsel olanını sana bildiririm bir kaç gecede senin için uyumam olur biter
zatan uyku kalmadı defendere entrasan projeler üretmekten ;) ;) ;)

Defenderin yanına seninde büstünü yapacaklar hüseyin abi.

DEMİRAL' Alıntı:
tarıkcan sen yapmak istediğini bildir ben sana en hesaplı vede en işlevsel olanını sana bildiririm bir kaç gecede senin için uyumam olur biter
zatan uyku kalmadı defendere entrasan projeler üretmekten ;) ;) ;)

allahına kurban hüseyin abi bu aralar biraz beklemede kalacağım ama ilk hedefte görünen boş pompa meselesi ;) aklında olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.