Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 824
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,749
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

Gürbüz25' Alıntı:
Tarık Kardeş şu yenileme bakım onarım faaliyetlerini çabuk bitirin, çamur kuruyo..

abi ben hazırım atom karıncayı bekliyoruz :D istersen pazar günü bir rota belirle geleyim gidelim ;)

Etiketler

bülent başkan sana bahsettiğim inter 4x4 ün resmi ektedir

?NTER SCAOOT.jpg

tarık kardeşim bosch pompa itin olur istersen hemen kargoya verebilirim bundan sonra yapacağın şeyleri bana ilet ben sana en uygun olanını bulurum biliyorsun benim işim bu 40 yıllık sanayici (1 yıl ) :smiley: :smiley: 3 aylık defenderciyim en iyisini en ucuza yapmak benim işim :D :D :D :D

arkadaşlar çamur kuruyorsa sutanklarına ne oldu sular suni çamur yapar gene devam ederiz :D :D :D

hüseyin bey ne demek umarım fotolar çıkar sizinle ilgili bu arada belki bende seneye bi sğpriz yaparım sivas etkinliklerinde ölmezsek inşallah ordayız :D

DEMİRAL' Alıntı:
tarık kardeşim bosch pompa itin olur istersen hemen kargoya verebilirim bundan sonra yapacağın şeyleri bana ilet ben sana en uygun olanını bulurum biliyorsun benim işim bu 40 yıllık sanayici (1 yıl ) :smiley: :smiley: 3 aylık defenderciyim en iyisini en ucuza yapmak benim işim :D :D :D :D

abim sen bir tanesin iyi fikir tam modelini markasını öğreneyim haber edecem sana çadır içinde bir elemanım bayramda irana gidecek o zamana kadar bekleyecez abi

kız cadı pardon dilim sürçtü tatlı melek pardoonnnn tatlı cadı sen yaşa ben !!!!!!! öleyim tarık bayrama tahammül kalmadı bende çadıııırrrrr
efsane geri döndü ::smiley: ::smiley: ::smiley: ::smiley: süprizleri bekleyin ????? sabreden derviş muradına ermeden mefftaaaa ( allah düşmanıma nasipppp etmeeessssiiiiinnnnnnn ) :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: saaate dikkkaaattt ? divriğiden yeni geldim aks kesen kardeşimize yardım şimdi aks ı arabanın bagajına atıp benzinliğe bırakmak üzre yola çıkıyorum

şu büst beni çoook memnun etti yanlıııızz ben defenderin neresndeyim / amca / ::smiley: ::smiley: ::smiley:

tarık kardeşşşş sana efsane geri döndü dedik sen hala marka modelle meşkulsün ??? ??? ??? sana kargoya vereyim dedim sen cevap vermedin ??? bosch pompa hazır turbomu değilmi sadece bana bildir yeter 1,5 gün sonra elinde byyy

çiğdemciğim dünyada ölmesi gereken o kadar i // varki inşallah sıra bize gelmez ama dileğim 3, svs off road da beraber olmamız ! ancaaakkkk süprizlere gelince sakınnnn beni sollamaya kalkışma şarampole yuvarlanırsın ;) ;) ;)

HEHEHEEE.jpg

bakkk helezon nerde ben nerdeyim ??? finişi görmek dünyanın en tatlı en güzel en en en ???? anlatınmaz yaşanır :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

DEMİRAL' Alıntı:
şu büst beni çoook memnun etti yanlıııızz ben defenderin neresndeyim / amca / ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Yer önemli değilki hüseyin abi, defenderi araştırma ve geliştirme adına yaptığın çalışmalar için, yardımlaşma ruhun için , heryere olabilir. Seni takdir ve tebrik ediyoruz, iyiki varsın selamlar...

amca günaydın diyelim çünki sadece amca online

hüsyin abi derneğimizin teknik destek sorumlusu iken memleketin destek hizmetlerine bakar oldu ;D
kendisini kutluyorum
hüseyin abi projelerinin arasına 3 sivas off-road oyunları içn entresan engeller konusunuda alırsan memnun oluruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR