Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 824
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,747
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

byseyyah' Alıntı:
Ahmet facebook şeysi gibi oldu bu :D . Kimler paylaşacak, paylaşmayan beni silsin gibi :D :D :D

Arkadaşlık ölmedi ya yinede " MAŞAALLAH " hehehehehehe
heheh ömer abi alemsin yaa ;D
iyi iyi fena değil üç kişi maşallah demiş solun varolun arkadaşlar. daha sırtım yere gelmez ;D maşallah demiyenler beni silsin ;D ;D ;D

Etiketler

kokteknik' Alıntı:
senin maşallah ihtiyacın yok ahmetim
dükkanın önünde birşey olmaz zaten senede bir sivasa geliyorsun ;D ;D
kanka ayıp etmiyomusun. sivas köftesi yemeye çağırdında ne zaman gelmedim ben
laf aramızda miskebap'ta olur ;D ;D ;D maşallah maşallah

AHMET KARDEŞİM SENİ AİLEDEN SAYIYORUZ 1001 KERE MAŞALLAH CEKEMEYENE İPEK HALAT TAVSİYE EDERİZ ;D ;D ;D

DEMİRAL' Alıntı:
ÇİĞDEM HANIM VE TÜM ARKADAŞLARA DUYURULUR SİVASTAKİ ŞENLİKTE BENİM FİNİŞTEN SONRAKİ KIZIMLA SARILDIĞIM ANKİ RESMİMİZİ ÇEKEN LÜTFEN BANA İLETSİN benim için çok önemli :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
ben peşinen teşekkürlerimi iletiyorum

ata036' Alıntı:
41 kere maşallah allah nazarlardan saklasın
senin defenderede 41 kere maşallah tarık. sivasta onca kişinin aracın içine ve dışına doluşupta aracın bi sakatlık çıkartmamasında, ben o araçların notunu verdim zaten maşallah maşallah...
tek sıkıntı motor biraz az geliyor galiba...
acaba defendere 5.9 motor atsak diyorum ne olur ???
iyi fikir dimi, en azından kulağa hoş geliyor :eek:

AHMET kardeş seni aileden saydıl ancak defendere laf atmana müsade etmem canımı sıkmayın değil 5,9 6500 cummis motor var elimde onu atarım defendere + 8 ileri şanzumanla beraber ??? ??? ??? ???

ahmetti' Alıntı:
senin defenderede 41 kere maşallah tarık. sivasta onca kişinin aracın içine ve dışına doluşupta aracın bi sakatlık çıkartmamasında, ben o araçların notunu verdim zaten maşallah maşallah...
tek sıkıntı motor biraz az geliyor galiba...
acaba defendere 5.9 motor atsak diyorum ne olur ???
iyi fikir dimi, en azından kulağa hoş geliyor :eek:

teşekkürler abi :D motor konusunda araştırmalarım devam ediyor ;) seneye bellimi olur 5.9 mu 9.9 mu ;D ;D bişeler atıp gelecez inşallah ;)

tarıkcan hiç sesin çıkmıyor hidrolik direksiyona ne dedin :mad: :mad: :mad: :mad:

DEMİRAL' Alıntı:
tarıkcan hiç sesin çıkmıyor hidrolik direksiyona ne dedin :mad: :mad: :mad: :mad:
takipteyim hüseyin abi haberleri alıyorum sürekli ;) ben hidrolik yaptım direksiyonu :D ama diğer defender için olabilir haber edeceğim sana ;) ;D ;D ;D

DEMİRAL' Alıntı:
AHMET kardeş seni aileden saydıl ancak defendere laf atmana müsade etmem canımı sıkmayın değil 5,9 6500 cummis motor var elimde onu atarım defendere + 8 ileri şanzumanla beraber ??? ??? ??? ???
hüseyin abi bide dayak atsaydın oldu olacak :'(
senin gibi mucit ve yaratıcı fikirleri olan insanları gaza getirmesek ;) defender gibi bir araca nasıl 5.9 veya 6500 motor taktırırız dimi
hemide 8 ileri şanzumanlı ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON KONULAR

Geri