Merhabalar ,
tebrik ederim , gezi super olmus , fotograflarda harika , ayrica Rusya nin soylendigi kadar tehlikeli bir yer olmadigini da guzel anlatmissin.
Benim de kiz ark im rus vatandasi ve Tyumen li , 2012 ekim de hem ailesini ziyaret , hemde gezi amacli kendimiz bir rota cizdik , Ist-Omsk pegasus , Omsk-Tyumen ayni seninki gibi 3rd class
Tyumen de 4-5 gun kalip , Yekaterinburg a gectik yine trenle , Yekaterinburg dan Ural ormanlari turlarina katildik , inanilmaz guzeldi . Bu arada Tyumen deyken de Tobolsk a da gittik bir gun , son olarak Yekaterinburg-Omsk yapip tekrar pegasus la donduk . Senin programda Tyumen i de gormeni isterdim , cok guzel bir sehir ve yapacak farkli cok sey var . Yariin bende bu gezimle ilgili yazmaya baslayacagim , istersen bir goz atarsin sende , fotograflarinda gezdigimiz yerleri gordum hep
cok guzel gercekten Rusya ayri bir dunya ! Fakat seni ayrica tebrik ederim , cunku benim yanimda sonucta kiz arkadasim Rus vatandasi , rusca konusuyor , gercekten rusca bilmeden o trenlere elinde bilet olsa bile binmek zor is , kiril alfabesinden dolayi
Bu yaz icinde kiz ark min ark lariylada sozlestik , Omsk da bulusup , Novosibirsk-Krasnoyarsk-Barnaul-Gornoi Altai-Irkutsk-Ulan Ude-Ulan BAtur yapicaz buyuk ihtimal beraber , fakat sure max 2 hafta nasil olcak bilmiyorum , daha net program yapmadik , zamanin cogunlugunu Altai-Baikal a ayirirz heralde , dusundugumuz program senin program yani anlayacagin
Tekrar tesekkurler bilgiler icin ve tebrikler , cok basarili , super bir gezi olmus