Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,859
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)

üstad, belki o stickerlardan biz de alabiliriz sonra degil mi?

ok concrete,
aksilik olmazsa ben, bu gece kampa cikacagim. geceyi yesilvadi'de gecirecegim. cumartesi etabi kontrol eder, genel durum hakkinda sana telefonla bilgi veririm. parkuru bilsem de yol notlarim buyuk oranda hazir zaten. pazar gunu, belitilen saatte orada olacagim. gorusmek uzere...

Etiketler

Amannn hatırlatayım unutmadan, fotoğraf makinalarımızı unutmayalım. Görsellik ve paylaşım bu işe tat katıyor... :smiley:

tımucın bey sızın arac kac model acaba. arkadaslar gezenbılır stıker larını nerden temın edebılırız.?

forum yöneticilerinden mustafa kemik, jeep34 ugur kalaycı abilerim seninle ilgilenir stkırlarını temin ederler

kanyonjımmy arkadasım nerden katılacan gezıye acaba.

Merhaba,

Harita üzerinden buluşma yerini tam anlayamadım. Bu ümraniye- şile istikametinde ömerliye bir rampa iner ışıklar vardır.Sola dönüldüğünde o yol polenezköy-riva tarafına gider. Oradan itibaren tarif edebilirmisiniz?

concrete' Alıntı:
Gunler cok kisa oldugundan, cok uzun yemek molasi verildiginde, geriye gunduz gozu ile pek vakit kalmiyor. Yemek molasini fazla uzatmanin mumkun olamayacagi dusuncesindeyim. Bulusma yerinden hemen sonra etaba girileceginden, herkes kendi alisverisini yapmis olarak gelmeli. (Kuru odun bulunur mu bilmiyorum :smiley: )

Buluşma saati 09:15 olarak verilmiş 09:15'te tüm konvoy toplanmış hareket ediyor mu olucaz yosksa gözlemecilerde kahvaltı faslı filan olacak mı ?
Bunun dışında öğle yemeği içinse zannedersem pratik bişeyler ile geçiştireceğiz doğru mu anlamışım ?

Selamlar ,
Mesud

o araba timucin abinin olduğunu sanmıyorum profilindekini!! : )

Gitmeyi planladığınız bölgede Timiçin arkadaşımızın da dediği gibi her türlü etap mevcut.Listedeki araçların donanımlarına göre en uygun gezi şeklini belirlemişiniz.Timuçin arkadaşımızın bölgeyi iyi bildiğini söylüyor ve konvoy başı o olacak sanırım.Ama en öndeki ve en sondaki araçta telsiz muhakkak olmalıki konvoyda kopukluklar olmasın.

Size güzel bir gezi dilerim.Fotoğraf çekmeyi unutmayın.

Bulusma yeri icin bir resim daha yukluyorum. Bahsettiginiz Omerli sapagindan duz devam ederek yaklasik 10 km sonra yine rampa inerken solunuzda bir cok gozlemeci goreceksiniz. Muhakkak gorursunuz. Eger saga dogru Uvezli tabelasini gorurseniz gozlemecileri 100m. gecmissiniz demektir :smiley:

Bulusma saatini 09:15 verirken en gec 09:30 da hareket edecegimizi dusundum. Kahvalti dusunen arkadaslar buna gore biraz erken gelip 'MOLA'da temiz havada kahvaltinin tadini cikarirlar.

Oglen icin ben kendi adima pratik birseyler getirecegim. Yagis durumuna ve soguk havaya bakilirsa uzun bir mangal fasli zor olur gibi geliyor. Ancak mangalsiz organizasyon olmaz diyen arkadaslara engel olunmaz tabii ki.:smiley: Sadece bu fasli fazla uzun tutmamak daha uygun olur kanaatindeyim. Neticede gezi boyunca ne yapacagimiza birlikte karar verecegiz tabii ki...

Reis 2 adet telsiz gorunuyor. Telsizleri kullanima hazir halde getirecektir.
Daha once okumayan arkadaslar bilgilenmek icin, okumus ve hatta defalarca uygulamis arkadaslar da bir hatirlama icin asagidaki linklere goz gezdirebilirler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18780.0

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8908.0

Selamlar,

Diger resim...

Tarif.jpg

arkadaşlar bende avrupa yakasından bahcelievlerden yola cıkacam konvoy halinde gideriz son daakka bir terslik olmazsa

arkadaşlar kusuruma baklmayın bu gün itibarıyla doktora gittim sol ayak baş parmagımda ete tırnak batması vardı dedimki yarın geziye gidecem bir göstereyim doktor dedi bu parmak iltap yapmış kesecez ayak tırnagımı cektiler malesef şu anda ayak sargıda iki gün üstüne basmıycakmışım cok istemem ragmen bu geziye katılamıyacagım cok üzgünüm

geçmiş olsun abi eğer gitmek istiosan araba kullanamassanda abi biri ile git ama sana kalmış! : )

yokluk35' Alıntı:
geçmiş olsun abi eğer gitmek istiosan araba kullanamassanda abi biri ile git ama sana kalmış! : )

tşkler zonklamasa ayak zaten hiç durmıycamda acayıp agrı yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

SON KONULAR

Geri