Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)
Bize yardim edecegini soyleyen bolgeyi taniyan tecrubeli arkadaslardan/yonetimden yorum alma zamani geldi sanirim. Araclarin durumu ortaya cikmaya basladi.
Dusunulen yer, tm nin onerdigi gibi Uvezli civarindaki, off road yarislarinda kullanilan parkurlarin bir kismindan olusuyor. tm bolgeyi tanidigindan konvoya yol gosterecek.
Araclara eklemeler olacak muhakkak ama su anki durumda soyle;
01- Offroader - Suzuki Vitara - selim ve at lastik başka donanıma gerek yok

02- Concrete - Defender - vinc, u-kilit, makara, ilave aydinlatma, strap, hi-jack, uygun lastik.
03- Reis28 - LADA NİVA - mt lastik-lif kit -ilave aydınlatma---vinc , makara---U kilit strap-CB telsiz 2 adet -hi-jack
04- Kanyon_Jimny - Suzuki Jimny - gps, mt lastik , strop
05- Marmara - Mitsubishi L200 - 4x4 - MT Lastik-vinç-şinorkel-Süspansiyon lift kit 7,5 cm-Strap -makara-u kilit.
06- wranglercem - Wrangler - arka cekı demırı, ılave aydınlatma, on kancalar, mt lastık.
07- tm - wrangler rubicon - - simdilik standart donanim..
08- Wolverine - ZJ - ?
09- Aytekin d-max - çamur lastiği ve stadart 4x4 arac
10- Koray - D2 td5 - Yukseltme, vinc, mt lastik.
Bu durumda sabah 08:45 te gozlemecilerde bulusmak uygun olacak.
merhaba!
bulusma saati ve yeri benim icin de uygun. rotaya girmek icin biraz geriye donup, kömürlük yoluna sapacagiz zaten. yarin dusundugum rotayi bir kez gececegim. kimseye mahcup olmak istemem. cunku kimi zaman orman isletmesinin calismalari nedeniyle her zaman gectiginiz yolda engeller cikabiliyor. sizin de belirttiginiz gibi bu gezide kirici, zor bir parkur hedeflemiyoruz. dolayisiyla yeni baslayanlar ve tecrubeliler karmasi olarak ozetlenebilir bir grup. ongorulebilir en onemli risk camura saplanmak ya da şevlere yaslanmak.

zorlanmak isteyen olursa parkurun ici buna musait zaten.
benim de bir kac sorum olacak:
ekibi ne zaman kesinlestirecegiz?,
bir gecikme yasanirsa nasil haberlesecegiz?/ya da kesin hareket saati kac olacak?
yemek isini nasil cozumleyecegiz?
bu arada adim Timucin