Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,864
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)

Avrupa yakasından gelen arkadaşlar varsa burda buluşup karşıya öyle geçelim...

Etiketler

Ben herkesin eglenebilecegini dusunuyorum. Sonucta bu parkurda offroad yarislari duzenleniyor. Biz butununu kullanmasak bile keyif alip, bir haftasonu eglencesi yasayacagimiz muhakkak. Caylar sorun degil. Kim ne icmek isterse... Söz agizdan cikti bir kere :smiley: Tanismak icin de iyi bir firsat dusuncesindeyim.

İzmit gezisine gidememiştim,bir aksilik olmazsa bende geliyorum.Bakalım stock zj neler yapıyor ???

Bu gezi birbirimizi tanimak, araclarimizi daha iyi tanimak ve en onemlisi dogada olup birlikte iyi vakit gecirmek icin iyi bir firsat olacak umarim. Arac ile ilgili bilgileri de girerseniz sevinirim.

01- Offroader - Suzuki Vitara - ?
02- Concrete - Defender - vinc, u-kilit, makara, ilave aydinlatma, strap, hi-jack, uygun lastik.
03- Reis28 - LADA NİVA - mt lastik-lif kit -ilave aydınlatma---vinc , makara---U kilit strap-CB telsiz 2 adet -hi-jack
04- Kanyon_Jimny - Suzuki Jimny - gps, mt lastik , strop
05- Marmara - Mitsubishi L200 - 4x4 - MT Lastik-vinç-şinorkel-Süspansiyon lift kit 7,5 cm-Strap -makara-u kilit.
06- wranglercem - Wrangler - arka cekı demırı, ılave aydınlatma, on kancalar, mt lastık.
07- tm - wrangler rubicon - - simdilik standart donanim..
08- Wolverine - ZJ - ?

bende katılmak isterim
01- Offroader - Suzuki Vitara - ?
02- Concrete - Defender - vinc, u-kilit, makara, ilave aydinlatma, strap, hi-jack, uygun lastik.
03- Reis28 - LADA NİVA - mt lastik-lif kit -ilave aydınlatma---vinc , makara---U kilit strap-CB telsiz 2 adet -hi-jack
05- Marmara - Mitsubishi L200 - 4x4 - MT Lastik-vinç-şinorkel-Süspansiyon lift kit 7,5 cm-Strap -makara-u kilit.
06- wranglercem - Wrangler - arka cekı demırı, ılave aydınlatma, on kancalar, mt lastık.
08- Wolverine - ZJ - ?
09- Aytekin d-max - çamur lastiği ve stadart 4x4 araç

ta2sh' Alıntı:
01- Offroader - Suzuki Vitara - selim ve at lastik başka donanıma gerek yok :smiley:
08- Wolverine - ZJ - ?
09- Aytekin d-max - çamur lastiği ve stadart 4x4 araç

geleyım valla ben bıraz sartlar agır olur dıye korktum arkadaslar.

Bize yardim edecegini soyleyen bolgeyi taniyan tecrubeli arkadaslardan/yonetimden yorum alma zamani geldi sanirim. Araclarin durumu ortaya cikmaya basladi.

Dusunulen yer, tm nin onerdigi gibi Uvezli civarindaki, off road yarislarinda kullanilan parkurlarin bir kismindan olusuyor. tm bolgeyi tanidigindan konvoya yol gosterecek.

Araclara eklemeler olacak muhakkak ama su anki durumda soyle;

01- Offroader - Suzuki Vitara - selim ve at lastik başka donanıma gerek yok :smiley:
08- Wolverine - ZJ - ?
09- Aytekin d-max - çamur lastiği ve stadart 4x4 arac
10- Koray - D2 td5 - Yukseltme, vinc, mt lastik.

Bu durumda sabah 08:45 te gozlemecilerde bulusmak uygun olacak.

bu gezide unimog la kalanları çeksem iyi yolumu bulurum gibi geliyor bana :D pazar günü kartepe tarafına gitmeyi düşünüyoruz küçük bir ekiple, dönüşte yardıma ihtiyacı olan olursa gece de olsa gelirim arkadaşlar, siz gezinizi yapın destek sözü benden kalan olursa :smiley: şimdiden sizlere keyifli bir gezi diliyorum, bu tarihde sapanca tarafında olacak arkadaşlar bana mesaj atabilir.

:smiley: çekme tarifesi nedir traktör hesabımı JCB hesabımı ;D
expres' Alıntı:
bu gezide unimog la kalanları çeksem iyi yolumu bulurum gibi geliyor bana :D pazar günü kartepe tarafına gitmeyi düşünüyoruz küçük bir ekiple, dönüşte yardıma ihtiyacı olan olursa gece de olsa gelirim arkadaşlar, siz gezinizi yapın destek sözü benden kalan olursa :smiley: şimdiden sizlere keyifli bir gezi diliyorum, bu tarihde sapanca tarafında olacak arkadaşlar bana mesaj atabilir.

cagri_ali, sık sık bu sayfaya uğruyorsun :smiley: Umarım geziye de katılabilirsin. Expres e iş düşmeden bitirmemiz gereken bir gezi olacak. Hem traktör hesabı hem de JCB hesabı tuzlu oluyor, biliyorum :smiley:

Sonraki hafta da zekeriyaköyden camiaya çok yeni katılacak olan bir aracın (td5) tekerleklerini Belgrat çamuru ile tanıştırma partimiz olabilur. :smiley::smiley::smiley: olmayadabilur...

gezi hoş gözüküyor katılmaya bi niyetleniyorum bi vazgeçiyorum sebebi ise bnm cj kesik ok larla ve 18cm makas küpeleriyle asfaltta berbat son süratım 50 - 60 o yüzden asfalt yol çok büyüyor gözümde :smiley:

hımm bide son 2 gün bence tam olarak buluşma yerini karalaştırın ve saatini mesela herkess 2. gözlemecilerde toplansın saat 10 da gibilerinden ;) belli bi hareket noktası olsun yani ...

Bize yardim edecegini soyleyen bolgeyi taniyan tecrubeli arkadaslardan/yonetimden yorum alma zamani geldi sanirim. Araclarin durumu ortaya cikmaya basladi.

Dusunulen yer, tm nin onerdigi gibi Uvezli civarindaki, off road yarislarinda kullanilan parkurlarin bir kismindan olusuyor. tm bolgeyi tanidigindan konvoya yol gosterecek.

Araclara eklemeler olacak muhakkak ama su anki durumda soyle;

08- Wolverine - ZJ - ?
09- Aytekin d-max - çamur lastiği ve stadart 4x4 arac
10- Koray - D2 td5 - Yukseltme, vinc, mt lastik.

Bu durumda sabah 08:45 te gozlemecilerde bulusmak uygun olacak.

merhaba!
bulusma saati ve yeri benim icin de uygun. rotaya girmek icin biraz geriye donup, kömürlük yoluna sapacagiz zaten. yarin dusundugum rotayi bir kez gececegim. kimseye mahcup olmak istemem. cunku kimi zaman orman isletmesinin calismalari nedeniyle her zaman gectiginiz yolda engeller cikabiliyor. sizin de belirttiginiz gibi bu gezide kirici, zor bir parkur hedeflemiyoruz. dolayisiyla yeni baslayanlar ve tecrubeliler karmasi olarak ozetlenebilir bir grup. ongorulebilir en onemli risk camura saplanmak ya da şevlere yaslanmak. :smiley: zorlanmak isteyen olursa parkurun ici buna musait zaten.
benim de bir kac sorum olacak:
ekibi ne zaman kesinlestirecegiz?,
bir gecikme yasanirsa nasil haberlesecegiz?/ya da kesin hareket saati kac olacak?
yemek isini nasil cozumleyecegiz?

bu arada adim Timucin

ben izmitten gelemiyeceğim ama konuyu yakından takip ettim... eminim çok güzel gezi olacak... fotoları merakla bekliyoruz...

Hadi bakalım arkadaşlar iyi geziler diliyorum. Güzel fotoğraflarınızı çekmeyi unutmayın.

Bu arada gözlemecilerde durduğunuz zaman ismi ''MOLA'' olan yere gidin derim. Lezzetinin haricinde ''Gezenbilir'in durak yeridir. Tabelasına ''GEZENBİLİR'' yazısını bile hazırladık :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR