Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 107
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,864
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Şile Tarafında Gezmek İsteyen Arkadaşlar (28 Aralık 2008)

Zaten olusacak ekibe gore bir parkur belirleyecek tecrubeli arkadaslar. Genel beklenti agir degil ama orta karar bir gezi olmasi yonunde.
Lastikler iyi gorunuyor. Arac zaten off road ruhu tasiyor :smiley:
Kendinizi listeye eklerseniz sevinirim. Zaten her aracta yasal olarak bulunmasi gereken ekipmanlar disindaki off road ekipmanlarini bulunduran yeterli arac olacak gibi gorunuyor. Bu gezide eksikleri belirleme sansiniz olur.

wranglercem' Alıntı:
bende gelebılırım aracım uygunsa.

Etiketler

listeye nasıl eklenecem
06: wranglecem: arka cekı demırı ılave aydınlatma on kancalar.ıyı lastık.

Listemiz genisliyor ...

01- Offroader - Suzuki Vitara
02- Concrete - Defender - vinc, u-kilit, makara, ilave aydinlatma, strap, hi-jack, uygun lastik.
03- Reis28 - LADA NİVA - mt lastik-lif kit -ilave aydınlatma---vinc , makara---U kilit strap-CB telsiz 2 adet -hi-jack
04- Kanyon_Jimny - Suzuki Jimny - gps, mt lastik , strop
05- Marmara - Mitsubishi L200 - 4x4 - MT Lastik-vinç-şinorkel-Süspansiyon lift kit 7,5 cm-Strap -makara-u kilit.
06- wranglercem - Wrangler - arka cekı demırı, ılave aydınlatma, on kancalar, mt lastık.

Sile bolgesini benden cok daha iyi bilenler olduguna eminim. Camur konusundaki yorumlar dogru. Cok yapiskan, killi ve inanilmaz agirlasan bir camur tabakasi olusuyor bazen. Yesilvadi-Üvezli civarini onerebilirim. Eger amac kirici olmayan, donaniminda henuz eksikler bulunan araclarin da bulundugu bir grupla guzel bir haftasonu yasamak ise iyidir derim. Daha fazla adrenalin isteyen olursa "seytan cukuru" dedigimiz bir noktada donanimli ve deneyimliler calisir, digerleri onlari izler ve deneyim kazanir. Buyuk olasilikla bu etabi offroad yarislarini izleyenler iyi bilir. Sonrasinda da dilerseniz Yesilvadi'ye gideriz. Odun sobasi, sohbet. İcecekleri söz ben ismarliyorum. ;)

wranglercem' Alıntı:
bende gelebılırım aracım uygunsa.

bununla canın nereye isterse oraya gidersin ;D ;D ;D teknik bi sorun yoksa

05- Marmara - Mitsubishi L200 4x4 MT Lastik-vinç-şinorkel-Süspansiyon lift kit 7,5 cm-Strap -makara-u kilit.
Bu L200 aslında kılıçlıda bi sünnet edilir ama neyse kısmet hehehehe ;D ;D ;D

Merhaba tm,
Parkur önerilerin için teşekkürler. İlk seçeneğe karar verilirse ekip başı olursun diye düşünüyorum.
Bu arada sen de katılıyorsun anladığım kadarıyla, ismini eklersen sevinirim.

tm' Alıntı:
Sile bolgesini benden cok daha iyi bilenler olduguna eminim. Camur konusundaki yorumlar dogru. Cok yapiskan, killi ve inanilmaz agirlasan bir camur tabakasi olusuyor bazen. Yesilvadi-Üvezli civarini onerebilirim. Eger amac kirici olmayan, donaniminda henuz eksikler bulunan araclarin da bulundugu bir grupla guzel bir haftasonu yasamak ise iyidir derim. Daha fazla adrenalin isteyen olursa "seytan cukuru" dedigimiz bir noktada donanimli ve deneyimliler calisir, digerleri onlari izler ve deneyim kazanir. Buyuk olasilikla bu etabi offroad yarislarini izleyenler iyi bilir. Sonrasinda da dilerseniz Yesilvadi'ye gideriz. Odun sobasi, sohbet. İcecekleri söz ben ismarliyorum. ;)

concrete' Alıntı:
Listemiz genisliyor ...

01- Offroader - Suzuki Vitara
02- Concrete - Defender - vinc, u-kilit, makara, ilave aydinlatma, strap, hi-jack, uygun lastik.
03- Reis28 - LADA NİVA - mt lastik-lif kit -ilave aydınlatma---vinc , makara---U kilit strap-CB telsiz 2 adet -hi-jack
04- Kanyon_Jimny - Suzuki Jimny - gps, mt lastik , strop
05- Marmara - Mitsubishi L200 - 4x4 - MT Lastik-vinç-şinorkel-Süspansiyon lift kit 7,5 cm-Strap -makara-u kilit.
06- wranglercem - Wrangler - arka cekı demırı, ılave aydınlatma, on kancalar, mt lastık.
07- tm - wrangler rubicon - simdilik standart donanim...

parodi' Alıntı:
05- Marmara - Mitsubishi L200 4x4 MT Lastik-vinç-şinorkel-Süspansiyon lift kit 7,5 cm-Strap -makara-u kilit.

Bu L200 aslında kılıçlıda bi sünnet edilir ama neyse kısmet hehehehe ;D ;D ;D

Fatih Bey anlayamadım sünnet ne demek kusura bakmayın.Yeniyiz terimlerde eksikliğimiz olabilir.Fakat adapazarı cubuk gölü ve sülüklü göl çevresinde galiba o dediğinizi yaptık :smiley:

Eğer yapmamışsakta hemen yapalım bu kadar boşuna mı hazırladık :smiley:

Fatih Bey anlayamadım sünnet ne demek kusura bakmayın.Yeniyiz terimlerde eksikliğimiz olabilir.Fakat adapazarı cubuk gölü ve sülüklü göl çevresinde galiba o dediğinizi yaptık Smiley

Eğer yapmamışsakta hemen yapalım bu kadar boşuna mı hazırladık

hayırlı olsun aracın kazasız belasız kullan 8) ismin yazmıyo dostum hitab edemedim, güzel görünüyo maşallah L200 en azından soldaki plakayı brakırdık kılıçlıda hehe ;D ;D sünnet adına
özel bi terim değil yaw kılıçlıda epeybi zaiyat verilir adettir yüksel ve uğur abi iyibilir orayı kandırın gidelim onlarında gelmiştir kılıçlısı hehe ;D

parodi' Alıntı:
hayırlı olsun aracın kazasız belasız kullan 8) ismin yazmıyo dostum hitab edemedim, güzel görünüyo maşallah L200 en azından soldaki plakayı brakırdık kılıçlıda hehe ;D ;D sünnet adına
özel bi terim değil yaw kılıçlıda epeybi zaiyat verilir adettir yüksel ve uğur abi iyibilir orayı kandırın gidelim onlarında gelmiştir kılıçlısı hehe ;D

Teşekkürler herkese kazasız belasız çamur çamur off roadlar.

Evet kesinlikle yaptığımızı biliyordum.İlk plakamızı ilk off road maceramızda bıraktık zaten.Arka plakayıda hemen sağlama aldık :smiley:
Bu gezide nasıl uygun olurmu bilmiyorum dediğiniz gibi ise gelemeyecek arkadaşlar olabilir.Sizede uygunsa oraya kılıçlısı gelenler , kılıçlı neresiymiş diye merak edenler veya biz ne kılıçlılar gördük diyenlerle birlikte bir gezi düzenleyelim :smiley:

Mesud

Ben kılıçlıya gelmiycem benim araba oraya girmez zaten hehehehe girsede çıkmaz ::smiley: ::smiley: kesinleşmemiş başka bir gezimiz var kesinleşince ilan edicez Uğur abinin çok işi varmış Yükseli kandırın götürsün sizi delikanlı etabına oh şimdi bide ağırlaşmıştırki mis gibidir bide kar yağarsa sabaha anca çıkarsınız ordan bazı yerleri var sadece kanal var sağın solun toprak hehehhe ;D ;D ;D yani önündeki araç kendini kurtaramazsa sende kalıyosun yada etabı tersten gidicen heheheheh ;D kandırın kandırın yüksel şileli ne kadar etap varsa sokar sizi yüksel sen bizim herşeyimizsin deyin bişey deyin bide bolbol fotoğrafını çekin çekinki tekrar götürsün ;D ;D

Yağışa bakılırsa eğlenceli olacak parkurlar. Cumartesi ve Pazar günü Şile yağışlı görünüyor.

parkur her gecen gun dahada yogunlasıyor herhalde. mevsım olarak kotu zamanda mı baslıyacam acaba?
bu ılk ve son gezım olmasın :smiley:)
veya baska bır organızasyonamı gırsem. tecrubeklı arkadaslara soruyorum.

Gel sen gel, doğru yerdesin... Kımse geride bırakılmaz, beraber eğlenilir. Zaten senin aracın oldukça iyi olduğunu göreceksin. Fakat soğuk havaya dikkat et, çamura basabileceğin uzun çizmelerin, sıcak kıyafetlerin, yedek kıyafetin olsun muhakkak...
Kalan olduğunda senin aracla cekicaz... :smiley:

Merhaba Concrete,
Cumartesi gunu Sile-Yesilvadi'de olacagim. Her hafta yaptigimiz rutin atv turlari icin. Dolayisiyla parkuru onceden test etme sansim var.

Cok iyi olur. Orta karar bir parkur halini almissa herkes tatmin olur sanirim. Oyle gorunuyor ki konvoyun basinda sen olacaksin.
Yagis olursa (ki olacak) uzun uzun ates yakma ve yemek molasi vermek yerine kisa bir molada herkes yanindaki hazir seylerle karnini doyurur diyorum. Gezinin sonunda da Yesilvadide senin bahsettigin yerde caylarimizi icer dagiliriz. Ne dersin?

Farkli oneriler olursa degerlendiririz tabii.

Caylar sendendi degil mi? :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR