KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
UĞUR abi ben hasta felan olmadım tam tersine rahatladım valla abi he unutmadan abi (son görüşümüz olur belki )diye yazmışsın abi siz beni aranıza kabul ettikten sonra ben müsait olduğum her zaman varım abim HAKAN abimle beraber geliriz . inşall:
Selamlar,
Güzel bir gündü, demek bile az gelir, fotoğraflar da bir miktar anlatılmış yaşananlar ( Görüntü alan herkese çok çok teşekkürler ). Gerçekten de bir mucizeydi o çamur göletini bulmamız. Ve, sanırım Range ekibi olarakda en çok eğlenen biz olduk
Kapak fotoğrafının hikayesi de ilginç aslında. O gördüğünüz çamur, tam 7 seneden sonra bana bira içirdi ;D Tabii ki keyiften
Organize eden - katılan - görüntü alan herkese, ama özellikle de bizlere etabı gösteren plajdaki görevliye ( etap arayanları oraya göndermekle görevli ) çok çok teşekkürler.
MK51' Alıntı:
Çamurda kalan çizmeler de bulana helal olsun (değil mi Hakan?).
Bu keyfe değerdi!..
Uğur'cuğum görüşelim tabii.Ama kurt dumanlı havayı severmiş. ; ;D Hele biraz daha ıslansın bakalım yerler.
Şaka bir yana , C.tesiler dahil çalışıyoruz.Bazen Pazar da.Bir de Unimogla ilgili biraz boyumuzu aşan bir işe giriştik.O nu da 29 Ekim'e yetiştirme uğraşı var.
Kum geçişi ve orman içlerinde tırmanış ve inişlerle gezimize devam ederken yolumuz sahile çıktı ve plajın sahibinin tarifi sayesinde girdiğimiz yolda çamurla ve içindeki endurocularla karşılaştık.