Şile Darlık - Kumbaba Keşif Gezisi (01-02 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,204

Etiketler
Ynt: 01 - 02 Eylül Şile Darlık - Kumbaba Gezisi :smiley:

Resimler süper.Videolar da.Enduro grubu ile karşılaşmanız da çok hoş olmuş.
Endurocu ( ve diğer ) arkadaşlardan ricam , youtube'a videoları koyarken anahtar kelimelere enduro , gezenbilir , istanbul v.b gibi unsurları da ilave etmeleri.Şimdiden teşekkürler.

nadir abi; o balçıık da seni de görmeyi çok isterdik. sürekli kulağını çınlattık. bak böyle sürprizler olabiliyor kurak havada; sen neden ekibi ve konvoyu bozuyorsun ki anlamadım. unimog, acmat, sen ve can... e hadi abi... bu arada benim basamaklar köfte olmadı inşallah ;D

Bu resmi bilgisayarıma arka plan yaptım :smiley:

IMG_6195-1.jpg

mogzilla' Alıntı:
Resimler süper.Videolar da.Enduro grubu ile karşılaşmanız da çok hoş olmuş.
Endurocu ( ve diğer ) arkadaşlardan ricam , youtube'a videoları koyarken anahtar kelimelere enduro , gezenbilir , istanbul v.b gibi unsurları da ilave etmeleri.Şimdiden teşekkürler.
tamamdır hocam

corehunn' Alıntı:
nadir abi; o balçıık da seni de görmeyi çok isterdik. sürekli kulağını çınlattık. bak böyle sürprizler olabiliyor kurak havada; sen neden ekibi ve konvoyu bozuyorsun ki anlamadım. unimog, acmat, sen ve can... e hadi abi... bu arada benim basamaklar köfte olmadı inşallah ;D

Korhancığım tabiiki katılmak isterim.Fakat şu ara işlerim çok yoğun.Bu mevsim bizim iş olarak imalat zamanımız.Onun için bir hengamedir gidiyor.Bir de unimogu ölü sezon diye bakıma aldık.Kupa ile ilgili bir projemiz var.Ama acmat şu anda faal ve senin basamaklarda o akşam bıraktığınız gibi kasa içinde aynı yerde duruyor. ;D
İlk fırsatta görüşmek üzere.

Ben de gelemediğim için çok üzgünüm Serkan...Gerçekten çok şey kaçırdığımı görüyorum...Ama yinede fotolarınızla heyecanı siteye geçirmeyi başardınız...Belki artık arazide hiç görüşemeyiz :-[ ama Korhan Paşam bir organizasyon yaparsa görüşürüz umarım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,094
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR