Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şile Darlık - Kumbaba Keşif Gezisi (01-02 Eylül 2007)
Kesinlikle.. Her zaman ki gibi, gece boyunca uyumadı Kido. Turan ve ben sohbete dalınca, saati sabah yaptık, Kido'da bizimle birlikte hiç uyumadı, kampın etrafını turladı gece boyu. Ne zaman ki güneş doğdu, kahraman asker Kido yerlerde..
Kido'yu seviyoruz..
valla süper görüntüler...akü problemi var zannettiğim aracıma c.tesi varta marka akü aldım otoparkta değiştirdim dükkana gittim.gece eve gelip siteyi biraz gezindim uyudum ve 13:00 da uyandım.dur ben sora sora gezenbilir'i bulurum olmadı corehunn'u ararım diyip otoparka indim ve sinir bozucu marşın basmama sesini alınca madem ööle gideyim dükkanı açayım para kazanayım dedim malum marş otomatiği için lazım olacaktı...yani gelemedim ve çok üzüldüm...bugün gevşeyen somunu sıkan usta bundandır deyince ve şimdi fotoları görünce kafayı yedim..darısı bizim elbiselerin üzerine