Şile Darlık - Kumbaba Keşif Gezisi (01-02 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,231
Ynt: 01 - 02 Eylül Şile Darlık - Kumbaba Gezisi :smiley:

sanki yatmıyoruz uğur abi; hem olsun be; ben çizgili uyku tulumu yaptırmaya karar verdim. hımm; iyi satabilir; düşünsene bunu uğur abi ;D ;D ;D

Etiketler

Evet sen imalatına başla......Tulumcu Korhan.....hani fenada durmaz :smiley:

UĞUR abi ben hasta felan olmadım tam tersine rahatladım valla abi he unutmadan abi (son görüşümüz olur belki )diye yazmışsın abi siz beni aranıza kabul ettikten sonra ben müsait olduğum her zaman varım abim HAKAN abimle beraber geliriz . inşall:smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::smiley::

birde abi bilirsiniz yeniyim bana yardım cı olursanız. kendi resmimi avatar olarak nasıl koyabilirim ..

SERKAN ÇOK TEŞEKKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK RESİMLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ :D :D :D :D :D :D :D

Selamlar,
Güzel bir gündü, demek bile az gelir, fotoğraflar da bir miktar anlatılmış yaşananlar ( Görüntü alan herkese çok çok teşekkürler ). Gerçekten de bir mucizeydi o çamur göletini bulmamız. Ve, sanırım Range ekibi olarakda en çok eğlenen biz olduk :smiley:
Kapak fotoğrafının hikayesi de ilginç aslında. O gördüğünüz çamur, tam 7 seneden sonra bana bira içirdi ;D Tabii ki keyiften ;)
Organize eden - katılan - görüntü alan herkese, ama özellikle de bizlere etabı gösteren plajdaki görevliye ( etap arayanları oraya göndermekle görevli ) çok çok teşekkürler.

MK51' Alıntı:
Çamurda kalan çizmeler de bulana helal olsun (değil mi Hakan?).
Bu keyfe değerdi!..

Evet, bir de işin bu boyutu var, bulabilen olursa vallahi helal olsun, ama neden başkasına bırakalım ki, hafta sonu çizmeleri aramaya ne dersiniz ;D

Uğur'cuğum görüşelim tabii.Ama kurt dumanlı havayı severmiş. ; ;D Hele biraz daha ıslansın bakalım yerler.
Şaka bir yana , C.tesiler dahil çalışıyoruz.Bazen Pazar da.Bir de Unimogla ilgili biraz boyumuzu aşan bir işe giriştik.O nu da 29 Ekim'e yetiştirme uğraşı var.

Nadir abi sizin boyunuzu aşan iş olamaz :smiley: Yaptığınız ne ise inşallah istediğiniz gibi olur...

Nadir abi obüs olayını ciddiye almadın değil mi? Ben sadece şaka yapmıştım ::smiley: ::smiley: ::smiley:

7 sene sonra haaa..Hakan....Valla bu Serkan adama çektirir yaw..dikkatli olmak lazım..
Nasıl biranın tadı değişmiş mi bu arada :D

sduran' Alıntı:
Kum geçişi ve orman içlerinde tırmanış ve inişlerle gezimize devam ederken yolumuz sahile çıktı ve plajın sahibinin tarifi sayesinde girdiğimiz yolda çamurla ve içindeki endurocularla karşılaştık. :smiley:
bunlardan mı bahsediyorsunuz? ;D
DSC03089.jpg

DSC03092.jpg

DSC03093.jpg

DSC03096.jpg

yücel' Alıntı:
ooo abi endurocular meğer sitenin casuslarıymış resimlere bak ;D
sizin oraya gezi yapacağınızı bilmiyorduk, güzel bir tesadüf oldu açıkçası,
Taşdelen üzerinden araziden geldik oraya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR