Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şile Darlık - Kumbaba Keşif Gezisi (01-02 Eylül 2007)
Valla Yücel Abi senden iyi co-pilot yok.. sen in klimalı luks arabadan bin kapısız, toz toprak, arazi vites körüğü olmayan (içine çamur fışkırıyor..) gürültülü arabaya.... offroad bu mudur?
Orkun; ellerine sağlık; çok güzel... bir macera bu kadar güzel anlatılabilirdi. Belki de daha senin koyacağın; akşam serkanın koyacağı ve pajerocu motoprestin inşallah koyacağı fotolarla bu gezi tam bir görsel şölene dönecektir. Bu arada hakanın kaput üzerindeki utanmaz zaferci edalı fotosuna bayıldım ;D ;D ;D
offroad u bilmem ama paylaşım dayanışma budur
co pilotluk araba araba gezmekse evet benden iyi co pilot yoktu
çünkü benim kadar araba değiştiren kimse yoktu hatta kellemi koltuğa alıp korhanın arabasına bile bindim ;D
orkuna sor nasıl yol okuduğumu sana co pilotluk nedir cevabını versin boşuna senden iyi co pilot yok demedi galiba
beni araçlarına kabul eden bütün arkadaşlarıma abilerime teşekkürler
grubumuzdaki arabaların özelliklerini içinde olunca daha iyi anlıyorum araştırmalarım devam edecek
Abi valla ne yalan söliimmm, Faruk telsizle yolu sorarken Yücel soldan gitmesi lazım sağdan gitmesi lazım diye herşeyi önceden biliyordu...
CJ zehiri için herkes gelip kullanabilir, binebilir