Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulusotomotiv Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 126
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,266
Ynt: Sigarayı Bırakmak İstemiyorum Baskı Kurmayın Diyenler Kaç Kişi

basın sagolsun ve babannenede uzun omurler dılerım

Etiketler

Yukarda bi arkadas Benide ekleyin diyor ya Yanlis anlasilmasin bu gulmeler onun icin :D :D :D :D :D

Birakirsan Senin adina cok sevinir ve mutlu olurum

Kolay gelsin

ufuk abi nasılsın ?:smiley: abicim biz içmeyenlere gel iç diyormuyuz hiç :smiley:)) bu arada seni g ördüğüme s evindim umarım neşen keyfin iyidir :smiley:

ulusotomotiv' Alıntı:
ufuk abi nasılsın ?:smiley: abicim biz içmeyenlere gel iç diyormuyuz hiç :smiley:)) bu arada seni g ördüğüme s evindim umarım neşen keyfin iyidir :smiley:

Tesekkur ederim iyiyim cok sukur

Benim bazi arkadaslarim :smiley: Bana sigara tavsiye ediyorlar (O kendini bilir :D :D)

Bu daha hafif rahatsiz etmiyor bunu ic gibi :D :D :D

Icmeyenlere ne mutlu Tebrik ederim :smiley:

bir dr 'un soyledigini aktarayim Belki faydasi olur

Sigarayi birakmis bir insana soruldugunda,

Su kadar gun oldu diyorsa, birakma olasiligi daha dusukdur. Yok "Ben sigara icmiyorum" diyorsa muhtemel daha kuvvetli bir olasilikla birakicak demekmis

Dogru veya degil ben duydum aktardim :smiley:

abicim ben s everek içiyorum hiç bırakma gibi niyetimde yok sadece üzerimzide baskı kurulmasına karşıyım hepsi bu dr ne d er ne d emiş bilememde benide bağlamaz ben içmeme bakarım dağın zirvesinde sigaramın dumanı ile zevkini yaşayamadıkdan sonra anlamı kalmıyo benim için :smiley:

bu arada başıma gelen ilginç bir olay anlatmadan geçemeyeceğim...

lise zamanlarında bir kız vardı okulda ankara kolejinin en güzel kızıydı benim için ve ben ona asıktım uzun uğraslardan sonra sonunda sevgilim olmustu neyse uzatmayım ilk buluşmamızda aksam ayrılırken tam öpuyordumki dediği söz içime oturmuştu

''Lutfen beni öpme çok kötü sigara kokuyorsun''

o an tüm dünyam yıkılmıştı ama yılmadım devam ettim sigaraya hiç durmadan taa ki facebook çıktı ve ben lıse askımı ve dıgerlerını bulana kadar o zamankı askım halen çok guzeldi eskiden tek farkı saçlarının sarıya donmuş olmasıydı ve dahada guzel olmustu 6 mesajımdan sonra haftasonu beni ankaraya getirtmeye razı etmişti evine geldıgımde kapıyı actıgında elınde sıgarası vardı ve bana sarılıp hosgeldın derken dur bir dakıka dedım opme benı çok kotu sıgara kokuyorsun dıyınce gulusmeye basladık ve kafama şaplağı yemiştim....

Yani alınacak ders ne olabılır dersek kimse ben içmem demesin herkes birgün bulaşabilir bu zıkkıma

ufukozkan' Alıntı:
Yukarda bi arkadas Benide ekleyin diyor ya Yanlis anlasilmasin bu gulmeler onun icin :D :D :D :D :D

Birakirsan Senin adina cok sevinir ve mutlu olurum

Kolay gelsin

;D ;D ;D

Sıra sigarayı bırakmayada gelecek ama baskı ile olmaz, ben istediğimde bırakıcam, iyi birşey olduğunu idda ettmiyorum hatta çok kötü birşey ama üzerimde baskı kurulmasını, zorlanmayı sevmiyorum, kaplumbağanın dediği gibi "ben sıkıntıya gelemem....." ;D ;D ;D

ulusotomotiv' Alıntı:
abicim ben s everek içiyorum hiç bırakma gibi niyetimde yok sadece üzerimzide baskı kurulmasına karşıyım hepsi bu dr ne d er ne d emiş bilememde benide bağlamaz ben içmeme bakarım dağın zirvesinde sigaramın dumanı ile zevkini yaşayamadıkdan sonra anlamı kalmıyo benim için :smiley:

Valla dag tepesine ulasmisim ohhh keyfim superse Oksijen carpmasini onlemek icin kesin sigara icerim yani :smiley: kimse kizmasin :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D

baskı kurulmasını, zorlanmayı sevmiyorum, kaplumbağanın dediği gibi "ben sıkıntıya gelemem....." ;D ;D ;D

ohooooooooooooo bilader nasi offroadcusun yaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D

abicim ne alakası var demiyeceğim çünki dağda taşda arazide daraldımı bi sigara gibisi olmuyo ve ordakide ayrı bir zevk sigarayı yakıpda bu burdan ansıl çıkar diye düşünmek daha iyi geliyo insana adeta beyin d amarları açılıyo :smiley:))

ufukozkan' Alıntı:
ohooooooooooooo bilader nasi offroadcusun yaaaaaaaaaaaa :D :D :D :D

zevk almak var işin sonunda , off-road da bana sıkıntı olmuyor farkındaysan sürekli gülüyorum , küreği sallarkende çamura batıp çıkarkende ;D ;D

Marş motorunu söküp takışımızı hatırlarsan özel icatlarla ne çok uğraşmıştık , çok sıkıntılıydı ama çok zevliydide ;D ;D

bende bırakmak istiyorum ama bırakmak istemiyorumda..baskı olmasın yeter..gerisi allaha kalmış...:D :D

bence hepimiz bırakmak istiyoruz ama o bizi bırakmıyor ne yazık...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.