Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
eftaLYa' Alıntı:
hayırlı olsun Mehmet
Geçen yaz bırakmıştım. Nikotin sakızları ile yaşıyordum. Eski bir arkadaş "Esra bir tane bile içme gerisi gelir" demişti. Dinlemedim.. Gerisi inanılmaz geldi. bıraktığım zamandan fazlası ile geri döndüm sigaraya
Sonra 6-02-2010 da bir seminere katıldım. ve bıraktım. Sigara içmeyen bir insanım artık 6 ay oldu.. Dünya varmış!
Esra yazdıklarını okudum, ben bıraktıktan sonra herhangi birşeyle yaşamadım, hayat çekilmez falan değildi en azından senin seminerden önce bıraktığın kadar.
Sadece biraz karanfil çiğnedim, biraz acılı şalgam içtim bolcada bira içtim.
Eminim seminerin çok faydası olmuştur. Ama ben böyle bir yardım almayı düşünmüyorum, kesinlikle karşı da değilim tam tersine kendi başına bırakamayan muhakkak yardım almalı.
O yada bu şekilde bırakanlar şunu bilmeliki sigara imgesi ölene kadar beyinlerinden silinmeyecek, zamanla çok çok azalacak ama asla silinmeyecek. Belki senede sadece 1 kere akıllarına gelecek ama asla silinmeyecek. Tıpkı lisedeki arkadaşınızı hatırlayışınız gibi. Ve aynen dediğiniz gibi hatırlıyor olmak istemeyi gerektirmez.
Kim ne derse desin bence sigara içmek çok keyifliydi bu çok yakın ayrılışın arkasından özledim bile
Ama içmeden yaşamak çok çok çok daha keyifli...
Sigara içerek kendimize hiç gerekli olmayan garip bir keyif sağladık, hemde hiç ihtiyacımız yokken. Sonra kurtulmak için neler yaptık
Bir zamanlar aşık olmuştum
ama şimdi ismi neydi unuttum
Bu satırları şarkıya dönüştürmek bile hatırlamaktır. Hatırlamak şiir yazdırsa bile o acılı aşkı tekrar yaşamayı gerektirmez.
Yapmamız gereken sadece unutmak...
Zamana zaman tanıyalım