Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,599

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

ben azalttım bu aralar ama bırakamadım henüz :(( 24 saat denedim sonra spor ya da başka bir uğraşı olmadan bırakmak çok zor geldi. dikkat eksikliği yaşıyorum bırakınca. önümde çok stresli haftalar var. bu da işime gelmedi. devam edin. sonrasında hepinizin desteğine ihtiyacım olacak. ben de bu ara en azından daha az içeceğim. buraya da gelişmeleri yazacağım. eski dostları da burda görmek güzel :smiley:

Etiketler

Cem Bey, bu iş öyle azaltmakla olmaz, ya bırakacağız, ya bırakacağız şu sigarayı, başka çaresi yok ;D. Ben 21/08/2009 tarih itibariyle bırakmaya niyetliyim. (İş yerindeki arkadaşlarıma Allah sabır versin :D :D :D )

Esracım, senden kuvvet alıyorum. Asında hiç içimden bırakmak gelmiyor sigarayı ama seni örnek alarak beynimi hazırlamaya çalışıyorum :smiley:. İnşallah ben de başaracağım :smiley:.

Esra tebrik ederim, sakın vazgeçme...

Konu ile ilgili caydırıcı kampanyalar :-\

sgr1.jpg

sgr2.jpg

sgr3.jpg

sgr4.jpg

sgr6.jpg

Fatoş benimde canım bırakmak istemiyor ki :D Gayet seviyorum sigara içmeyi..
Dediğim gibi. Bizimkisi severek ayrılma :smiley:

Yunus; Bıraktım gitti..

Sevtap; o kampanyalar bende hiçbir zaman işe yaramamıştı ta ki ağız kanseri görüntülerini görene dek!
Bunlar kampanya için hazırlanmış efektli görseller değil, gerçek fotoğraflar..

Oral-Cancer.JPG

oral-cancer-3use.jpg

oral_cancer_large.jpg

mouth_cancer_cr.jpg

mouth_cancer2.jpg

sigarayı bırakmak istemiyorum diyede yerimiz var :smiley:)bırakan bıraksın ama bizim gibi ölmeyi göze alıp içmeyenlerin tabiri ile ölüme daha yakın olanlara anlayışlı olsunlar derim ve severek ayrılmaktansa sevdiğimizden ayrımayalım derim esra arkadaşımız :smiley:)

Ben de bıraktım, darısı içmeye devam edenlerin başına, aşağıdaki video linkini şiddetle tavsiye ediyorum.

Selamlar,

Alper

Aşağıda linki bulunan video ALAN CARR sigara bırakma yöntemi ile hazırlanmıştır bu yöntem dünyada bilinen en etkili siğara bırakma yöntemidir.
videodaki temel maksat size sigarayı nasıl bırakacağınızdan ziyade bizlerin neden sigara içtiğimizi ve nasıl bir devinim içinde bu tuzakla yaşadığımızı anlatıyor.

Sigaraya son belgeseli için tıklayın

http://sigarayason.alorabilisim.com/

utanıyorum kendimden. forumu açtım ama halen bırakamadım. :(

önümde çok stresli zamanlar var .geceleri uyanık kalmak ve dikkat eksikliği yaşamamak için kafein ve sigaraya gereksininim var. eskiden yoktu ama şu ara bırakmak ayrı bir stres yaratıyor. önümdeki haftaları da atlatıyım bırakmaya niyetliyim. kimse vazgeçmesin. bi yere de kaybolmasın. :smiley:

Cem Bey, evet, konuyu siz açtınız ama içimden bir ses sizin bırakamayacağınızı söylüyor :smiley:

ekiNoks' Alıntı:
Cem Bey, evet, konuyu siz açtınız ama içimden bir ses sizin bırakamayacağınızı söylüyor :smiley:

bi kaç hafta sonra bırakacağım. dalış zamanlarına denk getirmem gerekiyor. spor ya da başka bir şeylerle uğraşmam lazım. şimdi yoğun bir okuma ve çalışma gerektiren dönemdeyim. denedim. yalnız da kaldığım için canım sıkıldığında tek arkadaşlarım kahve ve sigara oldu.

ama olacak bu iş. o ses ne derse desin. :smiley:

30 yıldır Günde 3 paket uzun samsun içiyorum bırakanları taktir ediyorum. Bana gelince bırakmak istiyorum ama teşebbüs bile edemiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR