Seyyah İç Anadolu Yollarında.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan seyyah54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 524
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 92,208
Ynt: Seyyah İç Anadolu Yollarında.

seyyah54' Alıntı:
.Fakat yardımcı pilot babaanne olunca tutmak mümkün olmadı.İllede Kırıkkale deyince zorunlu yola devam edip toruna ulaştık.

tam yemelik olmuş babaanne nasıl dayansın ;)

Etiketler

Seyfettin Hocam teşekkür ederim.Birazda havalar müsade etti güzel bir gezi oluyor.Ben Kapadokyayı kar varken gezmeyi çok istedim olmadı.

Kaman
Arkadaşlar ayın 13 ünde Kırıkkaleden Kaman, Kırşehir, Kayseri ve Niğde üzeri Adana gezime başladım.İlk durak Kaman dı.
Kaman da Türk Japon işbirliği ile yapılan arkolojik kazıları görmek ve gecede Kırşehirde konaklayıp yoluma devam etmek istedim.Kaman da yapılan kazılar orta çağdan Eski Tunç dönemine kadar uzanmakta.
Çok güzel bir müze binası,Japon bahçesi,Müze içinde yapılan maket.Ençokta dikkatimi o maket çekti.Mümkün olduğu kadar açıklamaları resimlerle anlatmaya çalışacağım
Müze giriş ve bahçesi

DSCN6016.JPG

DSCN5929.JPG

DSCN6018.JPG

DSCN6022.JPG

DSCN6023.JPG

Müze içine giriş.Girişte önce kazı neden başlandı ve toprak kablar kazı görselleri karşılıyor.

DSCN5932.JPG

DSCN5933.JPG

DSCN5934.JPG

DSCN5935.JPG

DSCN5931.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR