Seyfe Gölü'nde Su Şenliği (10-11 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ertuğrul Açıkgöz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,972
Ynt: Seyfe Gölü'nde Su Şenliği (10-11 Temmuz 2010)

güzel bir etkinlik olmuş valla helal olsun ertuğrul abi büyük adamsın ordan oraya hiç durmadan geziyorsun :smiley: keşke km bazında biraz daha yakın olsaydık senle yolculuk süper oluyor

Etiketler

Harika bir etkinlik olmuş. Seyfe göleti, ayçiceği tarlası,günbatımı.. fotoğrafların hepsi birbirinden güzel. Şenliğe katılan ve bu güzellikleri bizimle paylaşan başta Zerrin hanım olmak üzere tüm arkadaşlara sevgiler ve teşekkürler :smiley: Zerrin hanım enerjinize ve gezgin ruhunuza hayranım :smiley: Sonrasında Anıtkabir ziyaretinde bulunmanız ayrıca takdir edilecek bir davranış. Keşke katılım beklenen düzeyde olsaydı. Çok istememe rağmen aranızda bulunamadım. Umarım telafi etme fırsatım olur :smiley:

Murat, gerçekten son derece bilgi ve görsellik olarak dolu dolu bir etkinlik oldu, izlenimlerin için ben teşekkür ediyorum..

PajeroCat' Alıntı:
Paylaşımlar, bilgiler ve resimler adına teşekkürler..
Katılım az olsada gerçekten güzel ve bilgi dolu bir etkinlik olmuş Zerrin..

İsmail Bey, ben teşekkür ederim ilginize..

mdr' Alıntı:
Zerrin hanım,
paylaşım için teşekkürler..emeginize saglık..

Efe Abi, hiper aktifim heralde ;D

Ben teşekkür ediyorum..

EKARAIS' Alıntı:
Zerrin, vallahi bravo. Festivalden hemen sonra böyle bir etkinlik. Bu kadar enerjiyi nereden buluyorsun? :smiley:

Kuşlar harika. Sabah gündoğumunu seyretmek harika.

Elinize yüreğinize sağlık.

Asiyeciğim, canım benim, en kısa zamanda bir arada olabilmek dileğiyle, teşekkürler ediyorum..

NEHİR' Alıntı:
çok keyifli ve güzel bir etkinlik olmuş gerçekten, emeğine sağlık Zerrincim, bir daha ki sefere orada sizinle olmak ümidiyle...

Alper Bey, ilginize teşekkürler, yapılan bilimsel çalışmalar olumlu sonuçlarını veriyor, Seyfe Gölünü destekleyen su kaynakları çok iyi duruma getirildiği için gölün bu günki durumu yakın geleceği için son derece olumlu olarak görülüyor.

Av yasağı nedeniyle Filamingolar ve daha bir çok kuş çeşidi çok rahat bir ortamdalar..

alperakula' Alıntı:
paylaşım için teşekkürler

güzel gezi olmuş fotoğraflar oranın ne kadar güzel olduğunu gösteriyor

umarım yok olan çölleşen göllerden biri olmaz

ayrıca avcılık yüzünden soyu tehlikede olan flamingolar da orada rahat yaşama hakkı bulurlar

İstanbul a yakın olan yerlerde görüşmek dileği ile

Nurselciğim, gösterdiğin ilgi için ben çok teşekkür ediyorum :smiley: Anıtkabir ziyareti için hepinizi en kısa zamanda Ankara'ya bekliyorum..

Nursel' Alıntı:
Harika bir etkinlik olmuş. Seyfe göleti, ayçiceği tarlası,günbatımı.. fotoğrafların hepsi birbirinden güzel. Şenliğe katılan ve bu güzellikleri bizimle paylaşan başta Zerrin hanım olmak üzere tüm arkadaşlara sevgiler ve teşekkürler :smiley: Zerrin hanım enerjinize ve gezgin ruhunuza hayranım :smiley: Sonrasında Anıtkabir ziyaretinde bulunmanız ayrıca takdir edilecek bir davranış. Keşke katılım beklenen düzeyde olsaydı. Çok istememe rağmen aranızda bulunamadım. Umarım telafi etme fırsatım olur :smiley:

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Merhabalar,
Bu önemli etkinliğin Gezenbilir Etkinlikler bölümünde belki duyurusu biraz geç yapıldığından ayrıca üye arkadaşlarımızın geçen hafta yapılan 3. Gezenbilir Doğa Sporları Festivali nedeniyle biraz yorgun olmaları nedeniyle ne yazıkki katılımın düşük kaldığı ....
bu çok değerli ; hem doğamıza sahip çıkmayı.. hem kendimizi.. hemde bu konularda bütün ülkemiz insanlarının bilinç düzeyini ve konuya yönelik ilgisini artırmaya yönelik etkinlikten biraz önce döndüm...
Aslında konuyu açan Zerrin hanım ( Ceranus ) bu paylaşım sayfasınıda eminim daha güzel bir başlık ve anlatımla açacaktı ama kendisi şu an aynı Duyuru başlığında bilgisi yer alan yine çok önemli bir etkinlik olan ANITKABİR ziyaretini Gezenbilir grubunun diğer üyeleriyle gerçekleştiriyor.Ben elimdeki bilgi ve görselleri paylaşmak için biraz ecele ettiğimden bir giriş yapmak istedim.
Zerrin hanım (Ceranus ) belki yeni ve farklı bir başlık açarak uygun olduğunda bu forumu oraya aktarabilir.
Gelecek etkinliklerde bu konuya Gezenbilir ailesinin daha büyük destek vereceğine olan inancımı ve gereğini belirterek, herkese keyifli paylaşımlar diliyorum.
Ertuğrul AÇIKGÖZ

Ertuğrul hocam, anıtkabir ziyaretini , bu sene çıkmadan, çok daha büyük bir katılımla tekrarlayacağız inşallah sedat beyin bu konu ile ilgili çalışmaları başlamış.

Zerrin hanım festival ve seyfe gölündeki çalışmalarınız için sizi çandan kutlar,bundan sonraki projelerinizde başarılar dilerim mutlu kalın.

Orhan Bey, çok teşekkürler ediyorum, sizlerin katkıları ile başarılı olabiliyoruz, ben de sizlerden katkılarınızın devamını diliyorum..

ceranus' Alıntı:
Orhan Bey, çok teşekkürler ediyorum, sizlerin katkıları ile başarılı olabiliyoruz, ben de sizlerden katkılarınızın devamını diliyorum..

mümkün olan heryerde yanınızdayım .hoşçakalın.

Çağrılara ancak şimdi cevap veriyorum. Aslında birkaç gün önce fotoğraf yükleme denemesi yaptım fakat bir haller oldu yüklenmedi. Neyse, şimdi ikinci denememi yapıyorum.

Ertuğrul'a ve Zerrin'e çok teşekkür ediyorum. Bu etkinliğe renklerini kattılar. Sonbaharda muhtemelen Ekim ayının son haftası ya da Kasım ayının ilk haftası gezenbilir etkinliği ve Anturia organizasyonuyla büyük bir kuş gözlem etkinliği yapacağız. Hazırlanın şimdiden...

sevgilerimle

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Kafa_iyi_Murat_Yildiz.jpg

Seyfe_Su_Senligi_01.jpg

Seyfe_Su_Senligi_05.jpg

Seyfe_Su_Senligi_06.jpg

Seyfe_Su_Senligi_08.jpg

Ertuğrul Açıkgöz' Alıntı:
Gözlerimiz yollarda kaldı Murat .. :eek: Fotoğraflar çok güzel eline sağlık devamını bekliyoruz tşk.ler :smiley:

doyamadık muhabbete..en kısa zamanda yeniden görüşüle.. ben şimdi mangal olayına dalacam söylemesi gerçekten ayıp.. Anturia pazar mangalı ekşını var da :smiley: gece diğer resimleri de ekleyeceğim...
sevgilerrrrr

herkese selam bu etkinligin oldugu hafta kpss sinavlarim oldugu icin 2 gundede katilamadim malesef ama ertugrul abinin amatotum dedigi gokyuzu fitigrafin biraz fotosopta oynadim izin verirsen tekrar eklemek istiorum

DSC01711 copy.jpg

gaza geldim :smiley:
[attachment=1]
Sikorski :smiley:
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

yusufçuk_2_Murat_Yildiz.jpg

yusufçuk_3_Murat_Yildiz.jpg

yusufçuk_Murat_Yildiz.jpg

Leylekler_Seyfe_Murat_Yildiz.jpg

Leylek_Seyfe_Murat_Yildiz.jpg

Murat, çok güzel kareler bunlar, devamını bekliyoruz, teşekkürler ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR