bayar28
Zirve
Ynt: Sevdiğimiz Yollar
2009 temmua ayında sırf manzarası ıcın Tekirdagdan Sarkoye bu yoldan gıttım yuksek yerlerde cok yer asfalt deyıldı cakıldı cok toz kalkıyordu sımdı bılmıyorum asfalt oldumu ama deger ordan gıtmeye manzara ıcın Sarkoye dogru yol cok daralıyor..
Çöl Kartalı' Alıntı:Şarköy Mürefte'den Tekirdağ'a sahilden bir yol var. Sahilden yüksele yüksele 1500 rakımı geçiyor ve köyler arasından Tekirdağ'a ulaşıyorsunuz. Aşağıya denize baktığınızda başınız dönüyor, adrenaliniz yükseliyor ve büyük zevk alıyorsunuz. Bu yıl o yolu konuştuğumuz herkes tavsiye etmemesine karşı karavanımızla geçtik ve iyi ki yapmışız diyoruz şimdi. Yine bu yıl Antalya'dan Isparta yolu üzerin den İstanbul'a geçerken Eğirdir Gölü kıyısını ay ışığında geçtik. Issız olması ürkütücüydü ama inanılmaz güzeldi. O yolda giderken sadece bir ya da iki araba geçti yanımızdan. Çok kullanılmıyor sanırım. O yolu da çok sevdik. Hep birlikte sevdiğimiz yollarda olma dileklerimizle
2009 temmua ayında sırf manzarası ıcın Tekirdagdan Sarkoye bu yoldan gıttım yuksek yerlerde cok yer asfalt deyıldı cakıldı cok toz kalkıyordu sımdı bılmıyorum asfalt oldumu ama deger ordan gıtmeye manzara ıcın Sarkoye dogru yol cok daralıyor..