Kapıdan yarımadasın da bir rota hazırladık. Ağustos da bir engel çıkmaz da göreceğiz .Mudanya-Trilye-Karaağaç yolunu severim.
Yenifoça-Eskifoça yolunu severim.
Erdek'te kapıdağ yarımadasını dolaşan yolu severim.
Ben ortasından döndüm. Tam turu daha yapmadım. Ortasındaki yoldan geri dönünce de epey yer görmüş oluyorsunuz. Ben gezdiğim sıralar yolun toprak bölümleri vardı ama yol iyiydi.Kapıdan yarımadasın da bir rota hazırladık. Ağustos da bir engel çıkmaz da göreceğiz .
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diğer iki rota çok güzel bir çok sefer dönüşte o yolları tercih ettik...Ben ortasından döndüm. Tam turu daha yapmadım. Ortasındaki yoldan geri dönünce de epey yer görmüş oluyorsunuz. Ben gezdiğim sıralar yolun toprak bölümleri vardı ama yol iyiydi.
Evet burası, birkaç yerde daha var bende de resim vardı harddisk yanımda değil.
Yol bazı yerlerde çok dar ve yaz günleri çok kalabalık oluyor. Bilginize.Kapıdan yarımadasın da bir rota hazırladık. Ağustos da bir engel çıkmaz da göreceğiz .
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler, Benzer yolları çok seviyoruz. Gezilerimiz de navigasyon da doğa dostu seçeneği ile yol aldığımız için yabancı değiliz. Tek sorun Türkiye'li araç sürücüleri ile aynı yolu kullanmak olabilir. Eger alternatif bir yol varsa, genel de bizim tercih ettiğimiz yolları pek kullanan olmuyor.Yol bazı yerlerde çok dar ve yaz günleri çok kalabalık oluyor. Bilginize.