Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,827

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Kasif' Alıntı:
Murat Karşılama töreni için geç kalmışsın :D

Yok canım ,
Aslıha hanım Doğa Yürüyüş sayfasını ziyaret etmekte gecikmiş.
Off road ve serbest paraşüt sayfalarında tur atmaktan.
;D

Hoşgeldiniz arkadaşlar ,
Nasılsınız bakalım .?
İzmir'de hava şu an günlük güneşlik.
İstanbul'da nasıl.?

Sevda Bahçeköy Atatürk Arboretumunumu onu biliyorumda hafta sonu bizlere yasak sadece serbest giriş kartı olanlar girebildiği için gidemedik :smiley: cok muhteşem bir yer oldugunu biliyorum

Tam dağ havası desene Erdal ağabey ,
Dağ kabanı ile tozluklarımıza iş düşecek.
Botlarımız da akvaryum olcaka herhalde.
:smiley:

Yeni aldığım botları deneme fırsatı çıkacak belkide.

Merhaba,

Poseidon der ki, İzmir'de Pazar günü 12'ye kadar daha yoğun (sağanak değil), 12den sonra az (belki nadir) yağmur atacaktır. 12'den sonrası bu akşam 18:00'den sonra eklenir. Ben Poseidon'a güveniyorum, %99 tutturuyor... (Site şu > http://www.poseidon.ncmr.gr/weather_forecast.html Sayfanın solundan yağmuru ve tarihi seçin tuşa basın...)

Selamlar...

Adaşım ,
Karagöll'e gittiğinizde oranın işletmesini yapan firmadan iletişim bilgileri ile konaklama koşulları - fiyatlandırma konularında bilgi alabilir misin.?

tabi alırım.başka bilgi istiyorsan yaz.elimden geleni yaparım.bildiğim kadarı ile daha önceki yıllarda giriş ücreti istiyorlardı.bizde orada konaklamayıp alanın dışına çıkıp öğle yemeyi molası veriyorduk.bu sene nasıl yaptılar bilmiyorum pazar bir aksilik olmazda gidersem öğrenirim.resimleride burada paylaşırım.

Merhabalar...
Doğadan uzak olmak beni muzsuz kılıyo.. Şu an bartında yaşıyorum..Bartında doğa müthiştir..Üniversiteyi Trabzonda okudum ve orda doğa bartından da iyiydi denizin kirliliği hariç fakat gelecekte(askerlik dönüşü) ankarada yaşayacağım büyük ihtimalle... her hafta ankara dışında olacağıma eminim... ankara acayip bozkır... offf... Ankaralılar siz neler yapıyosunuz... Nereler var gidilebilecek yakınlarda..
Şimdiden yardımcı olmak istermisiniz bana...?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR