Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,854
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

selam arkadaslar
22.11.2008 1200B itibariyle TRT-1 de Canlı olarak Şile/İstanbuldan Off-Road yarışları veriliyor...

saygılarımla

Etiketler

Crash (Serhat), merhaba, Ankara çok güzel aktiviteler yapıyor, 23 Kasım 2008 de yani yarın Güvenç Köyü Off-Road etkinliğimiz var, trekking etkinliklerimiz ayrıca her zaman oluyor, yani şehir de kalmak istemeyenler için bütün ormanlar ve dağlar bizim :smiley: Seni de bekleriz tüm etkinliklerimize ...

zerrin merhaba ya benim programım şimdi belli oldu yarıb gelebilirim siiznle boşaldı pazar günüm eğer bu akşam forumu açarsan bana mesaj yolluyabilirmisin ben geç saatlerde açabilirim ancak forumu yada telimi vereyim bana mesaj atabilirmisin nerede buluşalıcak ve saati benim aracım yok nasıl ulaşabilirim teşekkürler.

Çiğdem, Eren ile iletişim kurmuş olmalısın, bu konu ile ilgili diğer mesajlarını

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18854.msg150416#new linkine ,

gezi bittikten sonra da

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19160.0 linkine yazarsan memnun olurum.

Yarın keyifli bir organizasyonda hep birlikte olabilmek dileği ile iyi geceler ...

cidowsky' Alıntı:
zerrin merhaba ya benim programım şimdi belli oldu yarıb gelebilirim siiznle boşaldı pazar günüm eğer bu akşam forumu açarsan bana mesaj yolluyabilirmisin ben geç saatlerde açabilirim ancak forumu yada telimi vereyim bana mesaj atabilirmisin nerede buluşalıcak ve saati benim aracım yok nasıl ulaşabilirim teşekkürler.

pardon benim hatam... Aşağıda aslında yazıyormuş. Görmemişim :smiley:

Kusura bakmayın... (Bu arada sağolsun Zerrin hanım da beni uyarmış. Belki de ben de yapabiliyormuşum :smiley: Sonra bir ara denerim :smiley: )

Tekrar kusura bakmayın... Acemi mod'unuzdan selamlar... :smiley:

merhaba serhat ankara nın kuzeybatısında gayet güzel yürünecek yerler var. pazar sabahları 8:15 sularında istanbul yolunda carfur alışveriş merkezinin önünde beklersen birçok yürüyüş grubu oradan geçiyor seç beğen atla otobüse

cidowsky komşu nasılsın. görüşemiyoruz yürüyüşlerde sen mi yoksun ben mi

arkadaşlar günaydın :smiley:) dün çok eğlendim teşekkürler tüm off road ekibine :smiley:) zerrin teşekkürler organizasyon için fatih teşekkürler ateş için ee biraz zor da yansa odunlar:smiley:) eren ve eşi ve murat teşekkürler bana jj keyfi yaşattığınız için ama bi dahaki sefere lütfen medeniyete dönerken arabayı yıkamayalım :smiley:)

oooo osman bey nerelerdesiniz yahuuu özlettiniz kendinizi ben ramazan ve sonrasında 1.5 ay gelemedim hafat sonları hep bir yerlerdeydim yada çalıştım ama geçen hafta geldim bu hafta param yoktu gelemedim ama daha güzel bi etkinlik yaptım off roada katıldım hehe :smiley: ufaklıklar nasıl :smiley: eşiniz nasıl? özledim sizle muhabbeti :smiley:

yaa bişi soracağım şu bayramda kaz dağları kampını kim yapıyordu bana bi söylermisiniz

cidowsky' Alıntı:
yaa bişi soracağım şu bayramda kaz dağları kampını kim yapıyordu bana bi söylermisiniz

Kaz Dağları kampını İzmir Grubu olarak biz organize ediyoruz.
Ankara'dan gelebilmeniz için özel aracınız olmalı.
Biz İzmir'den özel araçlarımız ile gideceğiz
Daha ayrıntılı bilgiye ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18475.0 adresinden ulaşabilirsiniz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR