Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,844
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Geziden ziyade 6 şehiri hızlı hızlı geçtiğimiz bir yolculuk oldu. Dönüşte sisde doğada bizi yalnız bırakmıyanlardan biriydi. Şükürler olsunki sağ salim döndük. Bu eleştri iyi oldu editlerde kontrolü kaçırmış durumdaydım :(

Karadenizden / Sinop
IMG_1932.jpg

DynamicPhoto HDR Trial www.mediachance.com

Etiketler

Fotoğrafların arka plan fon rengi ,fotoğrafın içeriği ile aynı renk olunca net görünmüyor diyorum şimdide.
Diğer arkadaşların yorumlarını görelim bir.
Çekinmeyin ya yazın ;)

Üstad fotoğrag başlığı altında alamadığımız yorumları burada alabilirmiyizki ? Birde o anki duygularda çok önemli. Güzel olduğunu düşünüp ekliyoruz çerçeveyi. Biri beyense biri beyenmiyor. Ama asıl önemli olan senin duygularını aktarman :smiley: yada O anı hoşuna gidip insanlarla paylaşmak istemen :smiley:

Evet, önemli olan o anı insanlarla paylaşmak ama doğal olarak Fatih bence :smiley:

selam zerrin hanım, siteye yeni üye oldugumdan bazı kuralları tam olarak bilemiyorum. Bide sitenin yazısma formatı biraz değişik geldi alışmaya çalışıyorum.sizlere iyi aksamlar dilerim

memduhk merhaba, Gezenbilir Ailemize ve Trekking bölümümüze hoşgeldin :smiley: Çok kolaydır, çabuk alışacağından eminim...iyi akşamlar diliyorum...

Merhaba arkadaşlar ben serhat... Bende sizlerdenim..Benim için gezmek, dolaşma yada biryerlere gitmek zamanı geldiğinde bende kendimi ya bi deniz kenarında, ya bi dağ başında , yada kendimin bile bilmediği biyerlerde kaybolmuş olarak bulurum ormanda (yanlışlıkla kaybolmuyorum, bilerek yani.. gerçekten : )

Bi motorum vardı sonra onu sattım şimdş bi cj5'im var ama bu jeep'ten hiç inmediğim anlamına gelmiyo tabi... bi gün belki birlikte yürürüz.. Belkide aynı havayı soluduk bazılarınızla geçen düzenlene isoff ofroad oyunlarına da katıldım gezenbiliri ordada görünce artık serhat kaçış yok üye olman gerekiyo dedim.. Bu adamlarla iyi anlaşacaksın dedim kendi kendime.. Bu arada ''Tabanway-Offroad Grubu'' bence müthiş bi tabir söylemeden geçemiyecem.. bayıldım....

Kendinize çook iyi bakın:smiley::smiley: : ) :smiley::smiley:

kedi' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar
Ben Aslıhan Deniz. Yapı Öğretmeniyim. Kadıköy Moda da oturuyorum. Türkiye çevre koruma ve yeşillendirme kurumu (Türçek) üyesiyim. Doğa ile sosyal etkinliğin birleştiği bu güzel etkinliklerede görüşmek üzere. Ayrıca bu siteyi düzenleyip bizleri bir araya getiren arkadaşların ellerine sağlık teşekkür ederim.
Sevgiler

Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz Aslıhan hanım.
Hoş geleli epey olmuş.
26 Ekimde ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR