cidowsky' Alıntı:selam arkadaşlar zerrin hanı merhabalar ben ankaradan çiğdem tanışma platformunda kısaca tanıtmıştım kendimi çekişme var hımm bi bayan olarak arkanda olurum tabiki ) haklı hatta destek güç bile çıkarım ) bu arada bayramda bi kamp planı varmıdır?
Jazz' Alıntı:Salewa yazlık uyku tulumumu yıkasam ne olur ?
buzadam' Alıntı:Bır Ankaralı olarak grup lıderımı desteklıyorum
ceranus' Alıntı:Berat, uyku tulumun kaz tüyü ise yıkadığın zaman elveda diyebilirsin, elyaf ise sadece yıkayacaksın makinenin sıkma bölümünü çalıştırmayacaksın.
Bu arada nasılsın, nerelerdesin?
Agrasif' Alıntı:Merhaba herkese ben Çağlar Yazıcı.
Artvin Yusufeli'liyiz biz; yarımızda göçmen ama İzmir'deyim. İzmirde kendi işyerimiz var.
Caprice'nin tavsiyesi sonrası buraya geldim.
Ben zaten iş nedenıyle doğada ve gezmekle uğrasıyorum ve hoşuma gidiyor. Bu siıteyi beğendım inşallah guzel bilgilerinizi paylaşırsanız sevınırım. Daha yenıyım sızlerle bırlıkte olduğumdan memnun oldum. Sitede bılgı paylaşımı yaparsanız sevınırım. Çok tşk ederim
(Caprice'yede tşk ederim beni siteye çağırdığı için )
Jazz' Alıntı:Salewa yazlık uyku tulumumu yıkasam ne olur ?
memduhk' Alıntı:herkeze günaydın ben Memduh KURTULMUŞ istanbulda oturuyorum işimden dolayı 6-7 sene kadar doğa ile iç içe yaşadıktan sonra kopmaz oldum. İstanbula yakın konaklama yapılabilecek küçük tesislerin web adreslerini bulmamda yardımcı olusanız sevinirim. Herkeze iyi günler dilerim