Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,844

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Çiğdem merhaba, teşekkür ediyorum destek için, sadece şakalaşıyorduk :smiley: Bayramda Ankara'da kamp planı yok ama Kaz Dağları'n da var, linkini vereyim incelemen için.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18475.0

cidowsky' Alıntı:
selam arkadaşlar zerrin hanı merhabalar ben ankaradan çiğdem tanışma platformunda kısaca tanıtmıştım kendimi çekişme var hımm bi bayan olarak arkanda olurum tabiki :smiley:) haklı hatta destek güç bile çıkarım :smiley:) bu arada bayramda bi kamp planı varmıdır?

Berat, uyku tulumun kaz tüyü ise yıkadığın zaman elveda diyebilirsin, elyaf ise sadece yıkayacaksın makinenin sıkma bölümünü çalıştırmayacaksın.

Bu arada nasılsın, nerelerdesin?

Jazz' Alıntı:
Salewa yazlık uyku tulumumu yıkasam ne olur ?

ceranus' Alıntı:
Berat, uyku tulumun kaz tüyü ise yıkadığın zaman elveda diyebilirsin, elyaf ise sadece yıkayacaksın makinenin sıkma bölümünü çalıştırmayacaksın.

Bu arada nasılsın, nerelerdesin?

Teşekkürler , tulum elyaftan .
Üniversiteden pek zaman bulamıyorum forum için , çok maket ödevleri var , vizelerden sonra rahattır umarım :smiley:

gnydn012.png

İyi Günler Arkadaşlar ,

Agrasif' Alıntı:
Merhaba herkese ben Çağlar Yazıcı.
Artvin Yusufeli'liyiz biz; yarımızda göçmen ama İzmir'deyim. İzmirde kendi işyerimiz var.
Caprice'nin tavsiyesi sonrası buraya geldim.
Ben zaten iş nedenıyle doğada ve gezmekle uğrasıyorum ve hoşuma gidiyor. Bu siıteyi beğendım inşallah guzel bilgilerinizi paylaşırsanız sevınırım. Daha yenıyım sızlerle bırlıkte olduğumdan memnun oldum. Sitede bılgı paylaşımı yaparsanız sevınırım. Çok tşk ederim
(Caprice'yede tşk ederim beni siteye çağırdığı için ) ;)

Gezenbilir Ailesine Hoşgeldin Çağlar ,

Paylaşımlarımızı forum içersinde zaten bulabilirsin.

İyi çalışmalar diliyorum.

Öz Murat ,

memduhk' Alıntı:
herkeze günaydın ben Memduh KURTULMUŞ istanbulda oturuyorum işimden dolayı 6-7 sene kadar doğa ile iç içe yaşadıktan sonra kopmaz oldum. İstanbula yakın konaklama yapılabilecek küçük tesislerin web adreslerini bulmamda yardımcı olusanız sevinirim. Herkeze iyi günler dilerim

Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz Memduh Bey ,

İstanbul'a yakın küçük konaklama tesislerinin web adresleri konusuna gelince Forum içersinde arama yapabileceğiniz gibi İstanbul'lu üyelerimizden bilgi de talep edebilirsiniz.

Kolaylıklar diliyorum.

Öz Murat,

bu aradaizmirdeki bu haftaki parkurun bolumunu bulamıyom ben. su gelecek haftanın bölumune nasıl bulcaz biri bana ögretse

Ana Sayfa - Gezgünin Dünyası - Etkinlikler - Doğa Sporları konu başlığı altından ulaşabilirsin Gül.

Link atmayın arkadaşlar.!
Forumu kullanmaya alışması lazım herkesin.

Ne nerede niye ???

Herşey yerli yerinde , hatalı olan yer varsa bize yazabilirsiniz arkadaşlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR