kaşif
Hakan Özkaya
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Günaydın Arkadaşlar tüm öğretmen arkadaşlarımızın günü kutlu olsun...
Günaydın Arkadaşlar tüm öğretmen arkadaşlarımızın günü kutlu olsun...
Crash' Alıntı:Merhaba ben Serhat...makine mühendisiyim..
Doğadan uzak olmak beni muzsuz kılıyo.. Şu an Bartında yaşıyorum..Bartında doğa müthiştir..Üniversiteyi Trabzonda okudum ve orda doğa bartından da iyiydi denizin kirliliği hariç fakat gelecekte(askerlik dönüşü) Ankarada yaşayacağım büyük ihtimalle... her hafta Ankara dışında olacağıma eminim...
ofroad tutkunuyum..elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum amatör olarak.. motora binerim yaklaşık 8 senedir... müzisyenlikte de var biraz.. bateri çalıyorum yaklaşık 5 senedir..
Gezelim bi ara
fosilbulent' Alıntı:selamlar Bulent ben içmimari ile ugraşıyorum.
Doğayı ve doğa severi seviyorum, Hemen hemen her fırsatta doğaya kaçıyorum iş stres gürültü ve kirlilik le bir arada yaşamak zor oluyor. İstanbulda yaşıyorum. Doğa gezmelerinde 4x4 kullanıyorum fakat büyük çoğunluk ta yürüye bileceğim tırmancağım bir parkur seçiyorum. saygılar sevgiler
cidowsky' Alıntı:arkadaşlar günaydın ) dün çok eğlendim teşekkürler tüm off road ekibine ) zerrin teşekkürler organizasyon için fatih teşekkürler ateş için ee biraz zor da yansa odunlar) eren ve eşi ve murat teşekkürler bana jj keyfi yaşattığınız için ama bi dahaki sefere lütfen medeniyete dönerken arabayı yıkamayalım )
matiate' Alıntı:....Bileğini çok kötü vurmuş aldığın bot
Ona bir çözüm bulmalısın ...