Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696,994
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın.
Ortalık yine tenhalaştı. :-\ Medaratörler tatilde, Ulaş Kastamonu'da herhalde akşam yine ben kapatacağım galiba bölümü :mad:

Etiketler

Merhabalar...

Wallaha spormudur değilmidir bilmiyorum ama, dağ orda duruyosa insan ona doğru yürümek istiyor...Hatta gidip üzerinde yatsak çok daha güzel oluyor.E tabi kamp ateşinin başında sosyalleşmeyeceksinde ne yapacaksın değilmi :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Selam ,
Yeni sabit köşemiz vatana, millete ve tabanway ile off-road yapan herkese hayırlı uğurlu olsun.
Ben İzmir'den Öz Murat nam-ı diğer TezzMertek.

İlk muhabbet konumuzu da vereyim.?
" Doğa Yürüyüşleri bir spor mudur yoksa sosyalleşme aracı mıdır.? "

Öz Murat ,

Balık yaparken denemeyin sakın...Haşlanıyor resmen.
TezzMertek' Alıntı:
Her konudan konuşmak için açtık bu köşeyi biz.
Öğlen tatiline az kaldığı için ekledim bu fotoyu.

Eklemiş olduğum Fırın Köfteyi ben kendim yaptım. Köfte hazır köfte olsa da Patates,Domates,Soğan ve Biberler tarafımdan doğranmış ve Fırın poşetine aktarılmıştır. ::smiley:

Şimdi konumuz bu Fırın Poşetlerinin sağlığa zararlı olup olmadığı .??
Evet , görüşlerinizi bekliyoruz arkadaşlar.??

Hoş bulduk :smiley:

Yavaş yavaş kışda geliyor. Artık dağlara çıkma güzel güzel fotolar çekme zamanı yaklaşıyor...Elimden geldiğince etkinliklere katılmayı düşünüyorum...Tabi ufaklık izin verise (22 günlük bi oğlum varda...)

TezzMertek' Alıntı:
Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldin Barış ,
Seni İzmir etkinliklerimizde görmek ümidi ile.

Selam doğa severler, gezenbilir sayesinde Ankara dışındaki doğa dostları ilede tanışıyoruz. Benim açımdan bunun faydası; Ankara çevresinde gitmediğimiz tepe dere kalmadı, Günübirlik proğramlar olarak Ankara dışınada çıkmak için o yöreleri tanımak etüt yapmak ve çok iyi bilmek gerekir. Gezenbilirde tanıştığımız tanışacağımız arkadaşlar bizlere rehberlik yapıp kendi yörelerini gezdireceklerdir. Aynı şekilde bu güzel insanlara istemeleri durumunda Ankara'nın güzel parkurlarında rehberlik yapacaz. Bi yine Ankara'nın dere ve tepelerinde yürüyüş yapmaya devam edecez. Saygılarımla. Mutlu kalın.

Merhabalar,

Başlığın gevezesi de gidince havası kalmamış. Yorgun yürüyüşçü daha da geveze olarak sizlerle ;D

Bugün sabah geldim, temizlendim. Çantamı boşalttım. Anılarımı eşime zorla ;D anlattım :smiley: Şimdi yazıları okudum ve bir merhaba diyeyim dedim :smiley: Yarın toplantılar ve 1 haftalık iş yükünü öğrendikten sonra bir daha gelirim umarım.

Artık daha gevezeyim. Bu arada şanssızlık işte, Murat abi ile size selam göndermiştim. O da o sırada tatildeymiş :smiley: Şans işte neyse. Kastamonu'ya İnebolu'dan toprak ve bayrak, sizlere Kastamonu'dan bol anı ve fotoğraf getiriyorum. Kafamı toparlayıp, önce fotoğrafları sonra notları paylaşacağım...

Kendinize iyi bakın... Hoşbuldum :smiley:

1012-016-22-104b0879.gif

Arkadaşlar ,

Ben Geldim.
;)

30 Ağustos 2008 - İzmir Bozdağ (2154m.) Solo Çıkışımdan ;

TezzmertekBozdagZirvesinde.jpg

Hoşbulduk Ebru.

Fotoğraflarla uğraşıyorum.
Yazı yazınca zaman alıyorda.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15802.new#new

Herkese Merhabalar. :smiley: Hayırlı Ramazalar :smiley: Hayırlı haftalar :smiley:

Ekibin bende dahil Tatil işleri bitmiş ufak ufak toparlanmış geri dönmüş. Geziler yapılmış fotoğrafların ve gezi notlarının hazırlıkları sürmekte. bende paylaşımları yarın planlıyorum ama hazırlıklı olun bu seferkileri çok fotoğraflı ve videolu olucak :smiley: 

bende zaten sırayla fotografları takip ediyorum Murat :smiley: Fatih bey sizede hayırlı ramazanlar ve haftalar ;) tabi sizide bekliyoruz oh ya herkes tatil yapıyor ::smiley:

evet ilk başlarda tatil yapmıs olabılırım ;D ama şimdi pek eser kalmadı :-\ gidince o dediklerini çoğundan yapcam merak etme ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR