Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Merhaba ben foruma yeni katılıyorum,kendimi şöyle tanıtayım : 44 yaşındayım,ankara'da oturuyorum,bekarım,şu an bir Petmarket adında bir Petshop'ta ufak çapta bir yöneticilik yapıyorum,outdoor'la ilişkim 10 yıl boyunca (1996-2006)arasında otomotiv sektöründe çalıştığım dönemde yoğun ilgilendim,Trekking benim için çok keyif verici oluyor,samimi
olduğum 3 arkadaşım ve seyahat acentacılığı okuyan kızım'la bazen birlikte bazende ayrı ayrı doğa gezileri yapıyorum.Sizlere ilk olarak Bolu Aladağlar'daki Mountrain Academy'de
Mitsubishi'de çalışırken yeni çıkan L-200 4x4 Çift kabin Pick-Up'ın eğitimi için gittiğimdeki deneyimimi paylaşmak istiyorum.Mountrain Academy'nin sahipleri aynı zamanda Camel
Throphy'nin Türkiye ayağınıda düzeniyorlardı o dönemde!(2006)Önce diğer rakiplerin araçlarında olduğu yaklaşık 15 araçlık bir konvoy oluşturup doğal bir of-road parkurunu 5
saatte aldık ve Aladağların büyük bir kısmını görmek şansına eriştim,muhteşem bir doğa vardı,orada 3 günlük eğitim süresince geceleri ışıksız (Işık kullanmak yasak)yıldızların altında
yürüyüşler yaptık çok keyifliydi,benim ilk ışıksız gece deneyimimdi,bir süre sonra gözler alışıyor gündüzden çok farklı olmuyor,şu an işyerimdeyim daha fazla yazamayacağım aranızdan merak edenler olursa www.mountrain.com adresine girerseniz kampı ve çevreyi gösteren görseller var.Hoşcakalın. Dikkat: (Mountrain outdoor academy)