Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 696,994

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Merhaba ben foruma yeni katılıyorum,kendimi şöyle tanıtayım : 44 yaşındayım,ankara'da oturuyorum,bekarım,şu an bir Petmarket adında bir Petshop'ta ufak çapta bir yöneticilik yapıyorum,outdoor'la ilişkim 10 yıl boyunca (1996-2006)arasında otomotiv sektöründe çalıştığım dönemde yoğun ilgilendim,Trekking benim için çok keyif verici oluyor,samimi
olduğum 3 arkadaşım ve seyahat acentacılığı okuyan kızım'la bazen birlikte bazende ayrı ayrı doğa gezileri yapıyorum.Sizlere ilk olarak Bolu Aladağlar'daki Mountrain Academy'de
Mitsubishi'de çalışırken yeni çıkan L-200 4x4 Çift kabin Pick-Up'ın eğitimi için gittiğimdeki deneyimimi paylaşmak istiyorum.Mountrain Academy'nin sahipleri aynı zamanda Camel
Throphy'nin Türkiye ayağınıda düzeniyorlardı o dönemde!(2006)Önce diğer rakiplerin araçlarında olduğu yaklaşık 15 araçlık bir konvoy oluşturup doğal bir of-road parkurunu 5
saatte aldık ve Aladağların büyük bir kısmını görmek şansına eriştim,muhteşem bir doğa vardı,orada 3 günlük eğitim süresince geceleri ışıksız (Işık kullanmak yasak)yıldızların altında
yürüyüşler yaptık çok keyifliydi,benim ilk ışıksız gece deneyimimdi,bir süre sonra gözler alışıyor gündüzden çok farklı olmuyor,şu an işyerimdeyim daha fazla yazamayacağım aranızdan merak edenler olursa www.mountrain.com adresine girerseniz kampı ve çevreyi gösteren görseller var.Hoşcakalın. Dikkat: (Mountrain outdoor academy)

Merhaba ya, herkes nereye gitti :smiley: Benim toplantılar ancak bitti, ancak geldim :smiley: Herkes gitmiş...

Neyse toplantılarım iyi bitti, bol bol kavga ettim. Sistemleri bağladım. Sanırım benden adam olacak :smiley:

Neyse, yarın görüşürüz...

Dükkanı Bülent açmış ben tamamlayayım.

gnydn013.jpg

:smiley: Günaydın efendim herkeslere :smiley:

Genelekselleşmesini umduğumuz son saatlerle sizlerleyiz sayıyroruz : 46 saat 53 dakika 30 29 28 27 ..... sn ( Cumartesi saat 9:00 doğada olucak şekilde hesap edilmiştir. )

Nasılsınız ? Nasıl keyifler ? Sağlık sıhat yerindemi ?

He göreceğiz Fatih ,,
Yine fotoğrafsız mesajlar yollarsın.
;D

Hoşgeldin bu arada.

Hoşbulduk murat üstad. Bu hafta bahanede kalmadı ne yapıcaksak. Olmassa fotoğraf makinesi problemini çöziyimde parkın fotoğraflarını çekiyim getiriim napalım artık. geocaching bir iki hafta daha nasılsa bir yere gitmez :smiley:

Çalışır canım neden çalışılmasın.
Çok sıkıldı isen Kurutepe tam karşında duruyor be abisi.
Öğlen tatilinde bir koşu çıkıp gel.
:smiley:

9 kasımda orada olacağız beklerim seni de.
Eshot'un son bilet tarifelerine göre bizim Deretepe'nin yürüyüşleri sadece ve sadece 2,7 liraya mal olacak.
Öğrenci ve öğretmenlere daha da ucuza. 1,34 liraya
;D

yemekte yedim bi uyku bastırdı bi uyku bastırdı

ilgilenmeyin benimle ilgilenmeyin ben şimdi uyuyacak bi yer bulurum nasılsa

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR