Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,242
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

bazı trakingci arkadaşlar. aladağlarda etkinlikte olduğu günlerde bende izmir'de idim. yaptığımız telefon msjı trafiği neticesinde Murat'ın misafiri olarak bürosuna gittim. bedava çay içtim. sağolsun. zerrinden galiba para talebi olmuş.

Etiketler

her daim yürüyüş kıyafetleri ile bendeniz ve sevgili medaratörüm Murat.

101_2656.jpg

101_2655.jpg

Murat sınav görevlisi olarak erken ayrılmak zorunda kaldı. çoğunluğunu kendisinin çektiği yemek resimleri arşivini gösterdi. yemek isterken menüyü geniş tutun derim.

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
Günaydın. Hepinize mutlu ve sağlık dolu kazançlı bir gün diliyorum.

günaydınlar ;) Muratla buluştugunuza sevındım o gün senı bekleyıp durdu netten cıkacaksın dıye :D

Merhaba,

Zerrin dun fotograflarimi merak etmis, su an laptop'umda olan bir kacini gonderiyorum. Dag bisikletini tek yaptigim icin fotografim yok sanirim malesef.. dalis fotograflarimi da bir dahaki sefere gonderirim..

Fotograflar:
1- Amasra'nin bir tepeden goruntusu.. kisa bir doga yuruyusu sirasinda cekmistim
2- Atlara bayilirim, bu da Bodrum da at ustunde yaptigimiz bir "trecking" :smiley:
3- solda mavi kiyafetli olan benim.. kartpostal gibi bir manzara vardi...
4- Dalyan'da kumsalda bir yengec bana poz verirken ;) yada benimi kovaliyordu acaba :eek:
5- Buda gecen yaz surfde ilk gunumde manevra yapmayi ogrenirken... maalesef kardesim ruzgara kaptirip giderken bir fotografimi cekememis :(

amasra trecking.jpg

at ustunde trecking.jpg

kayak.jpg

yengec.jpg

surf.jpg

Balik tutmak pek spor sayilmayabilir ama inanilmaz dinlendirici bir aktiviteydi doga icerisinde...

Ikinci fotograf soyle gerceklesti :smiley:
Artik bir turlu balik tutamadigim o gunde canima tak etti ve araniza gelip sizi tutucam simdi gorursunuz siz! dedigim bir anda kendimi oltamla birlikte belime kadar denizin ortasinda buldum :D

ama gunun sonunda baliklarimi tavada gorebildim :smiley:

cetin sartlar altinda balik tutarken.jpg

yetti artik yaniniza geliyorum baliklar.jpg

baliklarim ve ben.jpg

Fotoğraflar süperrr özelliklede hırs yapıp oltayla birlikte kendini denizde bulduğun kare :D
Paylaşımın için tşk. ederiz. Buarada fotoğraflara daldım hoşgeldin demeyi unuttum ;D
Aramıza hoşgeldinnnnnn...

Servet, avcılığı bırakıp trekkinge başlayacaksınız artık :D

servetinsel' Alıntı:
Merhabalar Zerrin hanım çok teşekkürler , hafta içi hiç zamanım olmuyor ama hafta sonları 28 yıldır yaz , kış , demeden hep dağlardayım.Avcılıkta olunca haliyle oluyor yürümek.

Yürüyüş etkinliği sayılmaz ama göl kenarında küçük bir yürüyüş ve fotoğraf çekme etkinliğimiz oldu, sonra da offroada geçtik :D Program dolu dolu olunca başka zaman kalmadı , çevreyi tamamen keşfedemedik bile , bir dahaki sefere keşif yapılmayan yerler de keşfedileecektir tarafımızdan ;D

peki Zerrin sizin aladağlarda yürüyüş etkinliğiniz olmadımı? olduysa fotoğrafı geçtim neden bahsi bile geçmedi. dinlenmeye geldi iseniz sorumu geri alıyorum.

Bu konu kapandı Bülent ...

bazı trakingci arkadaşlar. aladağlarda etkinlikte olduğu günlerde bende izmir'de idim. yaptığımız telefon msjı trafiği neticesinde muret'ın misafiri olarak bürosuna gittim. bedava çay içtim. sağolsun. zerrinden galiba para talebi olmuş.

Merhaba Arkadaşlar :smiley:

İşlerim yüzünden ancak gelebildim buraya, ne var ne yok nasılsınız bakalım bugün ?

Alper çok güzel fotoğraflar teşekkürler ediyorum :smiley:

Ama ava giden avlanır demeden geçemem :D demek balık tutmak isterken cupp denize :D

ceranus' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar :smiley:

İşlerim yüzünden ancak gelebildim buraya, ne var ne yok nasılsınız bakalım bugün ?

Merhaba Zerrin bizdede aynı durum söz konusu bi yoğunluktur gidiyo harıl harıl çalışıyorum valla :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri