Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,342

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Valla çok doğru söylüyosun ömür biter iş bitmez :-\
25 Temmuzu dört gözle bekliyorum bir hafta dolu dolu tatil yapıcam ohhhhhh :D

Ohhhhh şimdiden zamanını söylemek bile bu kadar rahatlıyorsa tatilin başladığı zaman süper olacaksın Esracım :D

Evet kesinlikle öyle şimdiden düşünmek bile mutlu ediyo beni. Evde oturmayı hiç düşünmüyorum vurucam kendimi yollara :D

Eeeee heralde Esra, program yapmaya başlamıştın , Ören gibi örneğin :D

Evet şimdiden planlarımı yapıyorum Zerrincim. Bu arada benim mesai bitti arkadaşım gelicekti beni almaya nerdeyse burda olur yavaş yavaş toparlansam iyi olur. Sana iyi akşamlar yarın görüşürüzzz :smiley:

İyi akşamlar. benim siteye girdiğim saatlerde kimse olmadığından haliyle sorularımın cevabınıda ertesi gün yazmam gerekiyor. Aladağlar gezisinin yazılarını incelerken 2. etkinlik ekimde olsunmu gibi bir yazı okumuştum. ama sorum kısmen cevaplandı. Mert yazmış gelecek yıl mayıs sonu gibi 2. düşünülüyormuş. ve bu sefer haberi çok önceden verilecekmiş . Anlatamadığım buydu Zerrin.

Sevgili arkadaşlarım hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum :smiley:

Yasemincim merhabalar :smiley: Trekking Bölümümüze hoşgeldin diyorum, Ankara' da yapılan tüm etkinliklere beklerim seni ve Selma'yı, O nerede buradan haberi yok mu hala ;D

Kesinlikle en fazla 22 gösteriyorsun, ben bunun böyle olduğuna imzamı atarım hiç şüphen olmasın, eğer yazmasaydın da hepimiz seni böyle bilirdik canım :smiley:

jasmın' Alıntı:
Zerrıncıgım
Ben yasemın 34 yasındayım lutfen ıtıraf et gostermıyorum degıl mı..Istanbulda oturuyorum..Lutfen benı etkınlıklerınıze dahıl et daha profosyonelce ılgılenmek ıstıyorum.Arkadaslar bu anlamda cıddı bır platform olusturabılırız.Daha cok buyumelıyız hepınıze sevgıler...

Kutlama mesajlarınız için link veriyorum arkadalaşlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2530.0;topicseen

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
... Kandiliniz kutlu olsun.

Hitit Uygarlığının başkenti olan Hattuşa yürüyüşünün fotoğraflarını yerleştirdim , işte linki , keyifli izlemeler :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14377.80

Doga yuruyuslerını spor olarak algılayabılırız.Sporda da zaten sosyallesme aracı degılmıdır? arkadaslar....Ustune saglık kısmıda bonusu olsun....Cok ama cok keyıflı...Hadı hep beraber sosyallesıp bussuru bonus kazanalım...

Kaşif ( Hakan ) Gezenbilir Ailemize ve Trekking bölümümüze hoşgeldin :smiley:

Güzel faaliyetlerinden sitemizde söz edebilirsin ve fotoğraflarını paylaşabilirsin, keyifli aktiviteler diliyorum.

Kasif' Alıntı:
Selamlar
Ben hakan 36 yaşındayım 10 yıl evvel Antalya TODOKS dağcılık klübünde başladığım doğa sporlarına şu an istanbulda devam etmekteyim istanbuldoğatutkunları ( IDT ) adında şirin bir grubumuzla kampçılık treking ve tırmanış yapmaktayız..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR