Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,477
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Sevgili Moderatorum Murat

imageskk.jpg

Etiketler

Zaten duymayan kalmadı burdanda ilan edeyim herkese belki benim gibi madurlarda vardır aramızda :D
Arkadaşlar geçen cumartesi ehliyet sınavım vardı saat 9:15 gibi evden çıktım aksilik aksilik üstüne otobüs geç geldi yarı yolda bozuldu vs..
metro daha sonrasında taksiye bin derken doğal olarak geç kaldım. Sınavım 11:00 deydi ben 11:04 te okulun kapısındaydım ve sadece 4 dk geç kaldım diye
beni sıınava almadılar...

Tşk. ederim Murat yapacak bişey yok üstüne bir bardak soğuk su içtim :D
Sınav yeri Bornova Evka-3 Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi

EsR@' Alıntı:
Tşk. ederim Murat yapacak bişey yok üstüne bir bardak soğuk su içtim :D
Sınav yeri Bornova Evka-3 Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi

Çok uzaktaymış. Şehrin diğer ucu neredeyse.

EsR@' Alıntı:
Evet baya uzaktı evdende baya erken çıktım ama yinede 4 dk geciktim işte

Bir İzmir'li olarak evden erken çıktığın saatin geç olduğunu söylüyorum.
Hafta içi sabahları otobüs sefer saatleri sık ara ile olsa da hafta sonu sefer sıklığı azalıyor.
Senin geç geldi dediğin otobüs zamanında (Cumartesi günü için) kalkmış olma ihtimali de var. :smiley:
Direkt Basmane Metroya inmeliydin. 33'te kaldıysan tabii :smiley:

Otobüs saatlerini bildiğim için zaten 9:15 te çıktım 9:30 otobüsü gelmeliydi ama arıza yapmış o nedenle onun yerine başka bi otobüs göndermişler gelen otobüste direk gardan geliyomuş zaten o nedenlede geçikmiş üstüne üstlük o da varyantta arıza yapınca bende doğal olarak geç kalmış oldum anlayacağın.

Varyant .??
Doğru ya 29-33 Konak'a inerken Varyantı kullanıyor. :smiley:
Olmuş bitmiş Esra,
Diğer sınava artık.
Sana çadırımı ödünç veririm.
Bir gün önceden okulun kapısı önünde kamp atarsın.
;D

Geçmiş olsun Esracığım, üzülme , ülkemizde her zaman oluyor bu yaşadığın olaylar, bir daha ki sefere diyelim.

EsR@' Alıntı:
Zaten duymayan kalmadı burdanda ilan edeyim herkese belki benim gibi madurlarda vardır aramızda :D
Arkadaşlar geçen cumartesi ehliyet sınavım vardı saat 9:15 gibi evden çıktım aksilik aksilik üstüne otobüs geç geldi yarı yolda bozuldu vs..
metro daha sonrasında taksiye bin derken doğal olarak geç kaldım. Sınavım 11:00 deydi ben 11:04 te okulun kapısındaydım ve sadece 4 dk geç kaldım diye
beni sıınava almadılar...

Son açtığım konuyu gezdiniz mi arkadaşlar.
Aç karnına bakmamanız şiddetle tavsiye edilir.
;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14478.0

Tşk. Ederim Zerrincim öyle düşünüyorum artık kendi kendimi teselli ediyorum normaldir olur böyle şeyler diyerek :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR