Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,353
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bu akşam Antik Çağda Kutsal Dağ diye anılan Ganos'a doğru 3 arkadaş keşif turuna cıkacagız geceyi yoruldugumuz yerde kamp yaparak gecirmeyi düşünüyoruz yürüyüş sonrası fotolarımı ve izlenimlerimi sizlerle paylaşmak isterim..

Etiketler

Kaşif bekliyoruz fotoğraflarını :smiley:

Senden bir şey rica ediyorum, profil bölümünden nickinin altına adını, soyadını ve yaşadığın ili yazarmısın , teşekkürler .

Arkadaşlar hepinize merhabalar, güzel bir gün diliyorum ve sonrasında da güzel bir hafta sonu olsun :D

Arkadaşlar, Niğde Aladağlar Ekpedisyonu ile ilgili muhteşem manzaraların olduğu fotoğrafları görmek isterseniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14397.20

lütfen tıklayın , iyi izlemeler :smiley:

Aladağlar Kapuzbaşı şelalelerinin muhteşem görüntülerini izleyin derim , linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14401.60

izledikten sonra yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler :smiley:

calin-u ( Fulya Öztürk ) Sevgili kuzenim Gezenbilir Ailemize ve Trekking bölümümüze hoşgeldin :smiley:

callin u' Alıntı:
merhaba ben fulya öztürk. gazi üniversitesi türk dili edebiyatı mezunuyum ve şu an master yapıyorum. doğada sizlerle birlikte olmak eminim çok keyifli olacaktır :smiley:

cassa de x (Tolga Koç) Gezenbili Ailemize ve Trekking Bölümümüze hoşgeldin :smiley:

Gönül verip , keyif aldığın konularla ilgili ayrıntıları ve fotoğrafları bölge, yer ayrımları yaparak bizlerle paylaşmanı isterim...

cassa de x' Alıntı:
Merhabalar İstanbul Erenköy'de oturuyorum aslen Arnavutum, öyle dağ, orman, çayır, çimen sevdam yoktur ben deniz ve sahil kesimlerinden keyif alırım, genelde yalnız gezileri tercih ederim, hayvanları insanlardan çok severim, tercihim az ve öz konuşan insanlardandır.

Tolga Koç
09.09.1984

mountaineer17 (Erhan) , Gezenbilir Ailemize ve Trekking Bölümümüze hoşgeldin :smiley:

Yapmış olduğun keşif rotalarını bizlerle mutlaka paylaşmalısın.

Senden bir şey rica ediyorum, profill bölümünden nickinin altına adını, soyadını ve yaşadığın ili yazaarsan sevinirim, teşekkürler .

mountaineer17' Alıntı:
merhaba ben Erhan,
Ankarada yaşıyorum, hacettepe üniversitesi spor bilimleri mezunuyum, 2000 yılından beri doğa sporlarını bir yaşam biçimi haline getirerek yaşamaktayım,ülkemizde bilinen tüm dağları çıktım ve halen yeni rotaları deneyerek çıkmaktayım

Erhan DEMİRCİ

demirci.erhan@gmail.com

05555833345

Arkadaşlar Gürleyik Tersine Şelale Yürüyüşü fotoğraflarını bu linkten izleyebilirsiniz :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14415.20

tabi 2 hafta içerisinde tam bir datça turu ve akabinde marmaris le devam etmeyi düşünüyorum 1 - 2 ay kadar sürmesini planlıyorum

Uzun ve keyifli bir tur olacağı görünüyor, hadi bakalım şimdiden kolay gelsin :smiley:

cassa de x' Alıntı:
tabi 2 hafta içerisinde tam bir datça turu ve akabinde marmaris le devam etmeyi düşünüyorum 1 - 2 ay kadar sürmesini planlıyorum

ceranus' Alıntı:
Murat hoşgeldin diyeceğim ama hala ortada yoksun ???

Hoşbulduk ,
5 günlük yoklukta büroda yapılan ve yapılacak işlerin bir dökümünü görmek kısa bir planlama çalışması yapmam gerekti.
Bu arada 3-4 kez depoya malzeme vermeye gidip geldim.
Arada Serbest Muhabbette yazılan yazıları baştan sona okudum.
Daha yeni eklenen 2-3 konuyu incelemem gerekiyor.

103.gif

Arkadaşlar ,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR