Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,342

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Kamp yorgunluğunu dün gece erkenden yatarak şöyle güzel bir uykuyla ancak atabildim, ama hala aklım oralarda, fotoğraflar yüklendikçe içim gidiyor arkadaşlar :smiley:

Kamp fotoğraflarınız çok güzel :smiley: 2. si de yapılacakmı ? belki ona katılabilirim .

Buna da gelecektin Berat n'oldu gelemedin ?

Gerçekten çok eğlendik, çok keyiflendik , ikincisini Ekimde düşünüyoruz , notunu al hemen :D

Ailece Asosa tatile gittik , ben biraz mecburi gittim , denize girmeyi ve güneşlenmeyi sevmem pek .
Ekim çok iyi olur havalar da serimler , ehliyet alırsam gelirim :smiley:

Ağustosta galba , kursa gidip sınav parası vermek gerekir şimdiden .

Hadi bakalım Berat , bu yola çıktın artık, dönüş yok, paralar kumbaraya ;D

Yıllardır 18'e gelip ehliyet almak için gün saydım nerdeyse :smiley: Geri dönüş yok.

ceranus' Alıntı:
Esracım sana da merhabalar :smiley:
Sanada Merhaba Zerrincim biraz geç oldu ama iş yoğunluğundan pek giremiyorum bu aralar forma

Bende bu hafta cumartesi giricem ehliyet sınavına yani 5 Temmuzda

Daha sonraki sınavda Eylül gibi olacakmış Berat biraz daha beklemen gerekecek sanırım...

Yaz tatilim de beklemekle geçicek :smiley: Ehliyet alana kadar yolda başkası kullanır arazide de ben kullanırım ozaman :smiley:

Gizem (Gisem) Gezenbilir trekkinge hoşgeldin :smiley:

Yaptığın etkinlikleri bizlerlede paylaşırsan seviniriz :smiley:

Gisem' Alıntı:
Merhabalar.
Adım Gizem.18 yaşındayım,İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim.Doğa sporları konusunda tecrübe olarak nitelendirebileceğim pek bir şey yok.12 yaşımda dalışa başladım lakin kulak problemim nedeniyle bırakmak zorunda kaldım.Geçtiğimiz kış onay aldım,bu yaz veya önümüzdeki yaz tekrar başlayacağım dalmaya.
Tek başıma yürümeyi pek sevmem,grupla yürümeyi daha çok severim.
6 yaşımdan beri at biniyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR