Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,342
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Teşekkür ederim Esracım, çok naziksin :D

EsR@' Alıntı:
aaaa Murat ayıp yani insan ısmarlarım der yahu ne parası :D
Altı üstü bi çay lafımı olur...
Zerrin sen bizim ofise gel en iyisi ben istediğin şekilde en güzelinden yaparım hemde üstelik ücrette almam yani istediğin kadar içebilirsin :smiley:

Etiketler

1232.gif

Arkadaşlar ben çıkıyorum sizlere güzel hafta sonları, bana da güzel kamplar diliyorum, görüşmek üzere :D

Arkadaşlar herkese merhabalar :smiley: Kamp dönüşü inanılmaz yorgunum , ama çok tatlı bir yorgunluk bu :D

Murat bir hafta yok site bana kaldı yaşasın ;D

Kapadokya, Gezenbilir ailemize hoşgeldin, paylaşımlarını bekliyoruz :smiley:

Benim Kapadokya'da Trekking ve Balonla yaptığım etkinliğin fotoğraflarını izlemeni isterim, linki

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11196.80

ve senin etkinliklerini de burada görmek isteriz :9

kapadokya' Alıntı:
Merhabalar,
Sabah erken başlayıp öğle saatlerinde bitirilen bir vadi yürüyüşünden sonra sitenizle tanıştım. Nevşehir merkezde görev yapan 20 yıllık bir sınıf öğretmeniyim. 40 yaşındayım. Çalışma yaşamından ve kişisel internet sitem için çalışmalar hazırlamaktan arta kalan zamanlarımda fırsat buldukça eşsiz doğa ve tarih kokan Kapadokya vadilerinde yürüyüşler yaparım. Kapadokya'da birlikte yürüyüşler yapma dileğiyle...

Merhaba Zerrin nasılsın haftasonu nasıldı eminim çok keyifli geçmiştir :smiley:
etkinlik fotograflarını dört gözle bekliyorum gidemedik bari burdan görelim...

Esra merhabalar, Çok çok keyifli bir kamp etkinliği oldu :smiley: Akşam ateş başı eğlencesi gitar, ilerleyen saatte disco müzik, kamp ateşimiz, yemekler her şey çok güzeldi gerçekten :smiley: Keşke hepimiz birlikte olabilseydik, bir daha ki sefere katılımları umut edelim diyorum :smiley:

Ayrıntıların ve fotoğrafların linkini veriyorum, ben henüz bir şeyler yazamadım ama sen buradan izle, benimkileri de yakında yükleyeceğim .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14281.20

EsR@' Alıntı:
Merhaba Zerrin nasılsın haftasonu nasıldı eminim çok keyifli geçmiştir :smiley:
etkinlik fotograflarını dört gözle bekliyorum gidemedik bari burdan görelim...

Behiç Bülent Dağdeviren' Alıntı:
bambi hani sen mezuniyet etkinliğinde olacaktın?

e oldum :D hem de süper bir mezuniyetim vardı,eşofmanla, ateş başında, gitar, arkadaşlar :D

sorma bende geliyordum. biletimi de almıştım. sabah selmalarla buluşup gelecektim. ama proğramım uzadı biletimi düne ertelemem gerekti. söylemene gerek yok neler kaçırdığım gün gibi aşikar.

aslında haklısın. ama nasıl olsa sağlığımız yerinde olduğu müddetçe başka etkinliklerde nasıl ola yer alırız düşüncesi biraz da olsa yarama merhem oluyor. nasip değilmiş.

Bülent ben çıkıyorum, hala çok yorgunum, gidip hemen yatacağım yaww, iyi akşamlar, yarın görüşürüz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR