Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 701,242
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Esracım sana şimdiden bol şans diliyorum sınavında , şimdi yazılıya mı gireceksin direksiyona mı ?

EsR@' Alıntı:
Sanada Merhaba Zerrincim biraz geç oldu ama iş yoğunluğundan pek giremiyorum bu aralar forma

Bende bu hafta cumartesi giricem ehliyet sınavına yani 5 Temmuzda

Daha sonraki sınavda Eylül gibi olacakmış Berat biraz daha beklemen gerekecek sanırım...

Etiketler

İyi çalışmışsındır umarım :smiley: Bol şans diliyorum , başaracağına inanıyorum :smiley:

Tekrar tşk. ederim Zerrincim
Kitaptaki testleri çözdüm şimdilik yeterli gibi görünüyo bakalım umarım tek seferde alırım :smiley:

Buarada benim mesai bitti işlerimide toparladım yoğun bi gündü bugün borçlular gelen giden neyseki tahsilat yapabildik büroya para girdi :D
Herkese iyi akşamlar yarın görüşmek üzere :smiley:

Sna da iyi akşamlar diliyorum Esracım, yarın görüşürüz :smiley:

Elbette tek seferde alacaksın :D

EsR@' Alıntı:
Tekrar tşk. ederim Zerrincim
Kitaptaki testleri çözdüm şimdilik yeterli gibi görünüyo bakalım umarım tek seferde alırım :smiley:

Gezenbilir'e yeni uye oldum.. Istanbul'da yasayan arkadaslarin bir sonraki doga yuruyusu etkinligi ne zaman olacak? Bir plan varmi?

Alper Gezenbilir Ailemize hoşgeldin :smiley:

Öncelikle Tanışma Platformu (Trekking) başlığımızda kendini tanıtırsan çok seviniriz, linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11862.40

Sonra şu anda sadece Ankara ve İzmir Grubu trekking yapıyor, İstanbul Grubu hafta sonları etkinliklerini trekking dışında offroad, fotoğraf ve benzerleri şeklinde yapıyor. Ama geçen pazar çok keyifli bir Bolu-Aladağlar Kamp etkinliği gerçekleştirdik. Ankara ve İstanbul birlikteydik , etkinliğin fotoğraflarını görmen için linkini veriyorum

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14281.220

Maestro' Alıntı:
Gezenbilir'e yeni uye oldum.. Istanbul'da yasayan arkadaslarin bir sonraki doga yuruyusu etkinligi ne zaman olacak? Bir plan varmi?

Alper, yeniden hoşgeldin aramıza ve çok güzel aktivetelerin var, bunların fotoğraflarını bizlerle paylaşırsan seviniriz :smiley:

Maestro' Alıntı:
Merhaba, Gezenbilir'e bugun uye oldum. On yila yakin sbir sure yurtdisinda yasadiktan sonra nihayet sevgili ulkeme dondum, 1 senedir Istanbul'da yasiyorum ve teknoloji alaninda faaliyet gosteren bir sirkette yonetici olarak calisiyorum.

Dogayi ve doga sporlarinin her turunu cok severim, Uyumlu ve gecimli bir doga sporlari arkadasiyimdir ;)

- Iki sene kadar dag bisikleti yaptim, ama TR'ye donerken bisikletimi sattigim icin su an bir dag bisikletim yok (Belgrad ormanlarinda duz patikada bisiklet surenlerle karismasin lutfen :smiley:
- Sinop'da gece dalisi, 42m, akinti, navigasyon tecrubeleri de dahil olmak uzere 25 dalis yaparak ** Scuba Diver sertifikasi almistim ama uzun suredir dalmiyorum. Daha fazla adrenalin ariyorum sanirim...
- Gecen yaz Ruzgar Sorfune basladim, cok zevkli...
- Kislari zaman elverdikce kayak yapmaya gidiyiorum. Bu kiski hedefim Erciyes..
- Indoor Rock Climbing cok zevkliydi ancak biraz gec kaldim sanirim ona baslamak icin... 33'unden sonra zor geldi. Fakat Outdoor kaya tirmanisini denemek isterim. Ve belki dagcilik daha uygun olabilir benim icin.
- Hic cadirda kalmadim ama hep yapmak istedigim birsey, buraya uye olmamla birlikte sizlere katilmayi ve camping dunyasina girmeyi amacliyorum.
- Trecking pek yapmadim ama bu da yapmak icin cok hevesli oldugum aktivitelerden biri.

Her turlu Trecking, Camping, Rafting aktivitelerine katilmak icin dort gozle gelecek etkinliklerinizi bekliyorum.

Merhabalar Servet, hafta içinde yürüyüş yada spor yapıyorsan daha iyi olur . Ama zamanım yok diyenler kendilerine güveniyorlarsa ( özellikle kondisyon olarak ) sadece hafta sonu da yürüyebilirler.

Merhabalar Zerrin hanım çok teşekkürler , hafta içi hiç zamanım olmuyor ama hafta sonları 28 yıldır yaz , kış , demeden hep dağlardayım.Avcılıkta olunca haliyle oluyor yürümek.

peki Zerrin sizin aladağlarda yürüyüş etkinliğiniz olmadımı? olduysa fotoğrafı geçtim neden bahsi bile geçmedi. dinlenmeye geldi iseniz sorumu geri alıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR