Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,577
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

pesehodka' Alıntı:
hoşgeldiniz hocam diyecektim ama daha gelmemişsiniz :smiley: nasılsınız nasıl gidiyo gezi
Finike-kumlucadan tekrar bütün arkadaşlara selamlar saygılar.Yolculuğumuz ayını doldurmasına rağmen hala sürüyor.gerçekten çok renkli ve sıcak geçiyor.havalarda en az yolculuğumuz kadar oldukça sıcak,hatta zaman zaman su biraz serin olmasına rağmen denizin tadınada bakıyorum.
Murat Aksu bey kardeşimiz beni öyle bir yerde aradıki kendisine orayı anlatmak yerine ilk internet bulduğum yerde seninle konuştuğum yerin resimlerini yolluyacağıma söz verdim dedim şimdi o resimler hazır ve yolluyorum hatta keşke gezdikçe tüm fotoları yolluyabilsem ne güzel olur ama buna imkan yok. bu yükleme işi sanıyorum bir aymı alabilir diye düşünüyorum fakat araçta geceleri boş zamanlarda resimleri seçip düzenliyorum ki istanbula az iş kalsın. zira biribirinden güzel binlerce kare yakalıyorum ama keşke diyorum profosyonel bir cihaz alabilseydim yanıma o zaman seyrine doyum olmazdı her bir karenin.
Yine kumlucada bir benzilikten yakıt ihtiyacından sonra kablosuz olarak kullandığım bir internetten giriyorum ve Murat Aksu bey kardeşimin beni aradığı an ben ne ile meşguldüm onun resmini sizlere hediye ediyorum.
Herkese tekrar tekrar saygı ve sevgiler.Esen kalın görüşmek üzre....
[attachment=1] Deniz suyu oldukça serin fakat hava 20 kusur derece ve çamların içinde saygın türkişadamı koç ailesinin muhteşem evleri bulunmakta.
[attachment=2]Manzara,deniz muhteşem etraftaki likyalıların eserlerinin herbiri görülmeye değer.

ÜÇA?IZ-KEKOVA (1).jpg

ÜÇA?IZ-KEKOVA.jpg

Etiketler

İyi Yolculuklar ağabey.

Tüm fotoğrafları cep telefonu ile mi çektiniz siz.?
:(
Ortalama bir makine alsaydınız keşke.

Kemal abi selamlar ve iyi yolculuklar....
Anlattığın kadar varmış seni aradığım yer, resimleri bekliyoruz....

Adaşım hafta sonu nöbete gelmeyenlerle alakalı ben tutanağı tutuyorum, sen savunmalarını alırsın artık... :D :D :D

TUTANAK
09-10/01/2010 tarihleri arasında Gezenbilir.com sitesinin Trekking serbest muhabbet köşesinin nöbetçileri olan NEHİR ve Ekinoks sair isimli kullanıcıların belirtilen gün ve saatte görevlerinin başında olmadıkları, forum moderatörü Tezzmertek tarafından tespit edildiğine dair;
İşbu tutanak mahallinde tanzimle imzalanmıştır.

İşleme koyabilirsin adaşım...... ;D ;D ;D ;D (Başıma bişi gelmez dimi adaşım)

İtiraz ediyorum efenim. Benim bildiğim nöbetçi Aksu Murat ile Çağdaş idi... :p Ben katiyyen görev ihlali yapmam... :p

Bu arada; Kemal abi umarım sizin geziniz de dilediğiniz gibi geçiyordur. :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Hemen Sedat'a aktarıyorum.
İlgili kişileri 24 saat yasaklı duruma getirmesi için.

;D

İletiniz efenim. Sedat Bey bizim ne kadar çalışkan, görevine sadık üyeler olduğumuzu iyi bilir. :smiley:

:smiley:

Adaşım hafta sonu neler yaptın.?

Asiye ses etmedi.
Hoş zaten 24 saat yasaklı durumda.
;D

Ben biliyorum abi başıma geleceği.... ;) :D :D Üstelik daha ilk itiraz.... Ben haftasonu kesinlikle forumdaydım, üstelik çağdaşta forumdaydı ama bizim nöbetimiz geçen haftaydı.... Adaşım sen Ekinoks' un savunmasını almaya kalkarsan sitenin yarısına işlem yaptırır, sen direk gönder....

Bu haftasonu hiç bir şey yapamadım adaşım... :( :(
Cumartesi mesai vardı, çalıştım. Odak şimdi Dato ile birlikte eğitim veriyor onlarla kış tırmanışı eğitimi için Uludağ zirve civarına çıkmayı umuyordum ama yetişemedim...Pazar da eh işte geçti....Serde tembellik var tembellik....

ekiNoks' Alıntı:
Bu arada; Kemal abi umarım sizin geziniz de dilediğiniz gibi geçiyordur. :smiley:
Fatma hanım hatta fazlası ile fevkalede güzel ve renkli geçiyor gezimiz.hatta buradan bizi evlerine bahçelerine davet edip ikramlarad bulunan onlarca aileye misafirperver insanlarımıza huzurunuzda çok çok teşekkürler ediyorum. inanlımaz ilgi ve alaka gösteriyorlar. hatta bazı evlere yatıya bile kalıyoruz anlayın ilgi alaka ikram o kadar geniş. biliyormusunuz aracımız aynen bir manav dükkanı gibi şuan onların bile resimlerini sizlere getireceğim hemde herşeyin hakikisi organik olanı hatta resimliyor belgeli
yorum.girip çıkmadığım ne tarihi eser,ne sera nede bahçe kaldı. tekne imalathanelerini bile girip görüntülüyorum. açılmamış tarihi eserleri özel izinle giriyor görüntülüyorum.kısaca bu kadar.velhasıl çok iyiyiz gezi devam ediyor sanıyorum ocak sonu gibi evde oluruz.sizlerinde ilgi ve alakanıza teşekkür eder saygılar sevgiler sunarım.
Darısı başınıza ne diyeyim ;D
Evet murat öz cüğüm malesef ceptel ile çekiyorum ben diğer cihazlarla uğraşamam ama bu arada dün senin antalya müzasindeki resimlerine şahit oldum bakalım bir kaç gün sonra bende oradayım inşaallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR