Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,541

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

:smiley: Ben şey ben mi :D Henüz paketle bakışma aşamasındayız bir karar veremedik ama sanırım dediğin gibi olacak tabi geçenki gibi 3 gün bırakıp sonra vazcaymazsam :S
Devlet büyüklerine zeval gelmesin :D Herşeyin başı sağlık biliyor adamlar :D

Evett... yemek dönüşü şöylee bol köpüklü bir kahve iyi gider.. Afiyet olsun arkadaşlar.. [attachment=1]

2129115636_310a9da532.jpg

ekiNoks' Alıntı:
Kahve çok güzeldi Asiye Hanım. Çok teşekkürler... :smiley:

Afiyet olsun Fatoş Hanım... Kahveden sonra yoğunluk başlamıştı bakamadım foruma, yarın siz ısmarlarsınız artık.. görüşmek üzere..

Merhaba Fatoşcum,kahveni yemeğimin üzerine afiyetle içtim...
Selam herkese,nete giremediğim için forumada fazla giremiyorum ama fırsat buldukça kaçamak yapıyorum... ;)

Öğleden Sonra Neşesi;

XXXL aile

Annemler on bir, babamlar yedi kardeş. En az çocuğu olanın da dört çocuğu var. Nişan, düğün, sünnet töreni gibi organizasyonlarda kimseyi davet etmeye gerek kalmıyor. Zira, biz bize yetiyoruz da artıyoruz bile

3 yaşındaki kızıma soruyorum ''Büyüyünce ne olacaksın?'' diye. El-cevap: ''Bilmiyoyum, sen çocuk olunca ne olacaksın?''

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri