Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,577
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydınlar
mutlu ve bereketli sabahlar diliyorum herkeseee
Asiye hanım günaydın sizlere de nasılsınız

Etiketler

pesehodka' Alıntı:
Günaydınlar
mutlu ve bereketli sabahlar diliyorum herkeseee
Asiye hanım günaydın sizlere de nasılsınız

Günaydın Paşehodka ... İyiyim, başladık güne. Haftanın son mesai günü olmasının verdiği sevinç de eklenince değmesinler.. Siz nasılsınız? Ferdane Hanım günaydın deyip kaçtı, görünmüyor...

Yoğundur o şimdi
milleti nasıl zayıflatayım diye düşünüyordur
türkiye de ben dahil şişman kadın bırakmicak o( beni zayıflatması mümkün değil ama :smiley: )
Nerdesin Ferdaneciğim sana cevap hakkı doğdu

Diyetisyendi değil mi ? Yaa bizi de zayıflatsın ama :smiley: Hem yeni yıl, yeni yıl da zayıf zayıf girsek ne güzel olurdu :smiley:

Merhaba Arkadaşlar.

Sabah valideyi hastaneye götürüp eve getirdik sonra ancak işe geldim.

Nasılsınız bakalım.?

Hafta sonu neler yapıyorsunuz.?

Ayrılmaz ikili.. ;D.... Hafta sonu ben de güzel bir programa katılıyorum.. Denizli Çal Aşağıseyit Kısık Kanyonu gezisine katılıyorum.. Fotoğrafları eklerim pazartesi günü.

Gelecek olanlar varda buraya uğramaya zamanları yok.

Funda hanım Sibel hanım mesela.

Bütün arkadaşlarımıza Antalya Demre den selamlar gezimiz mükemmel ve çok renkli bir şekilde devam ediyor. ayrıca şuan yanımda bulunan anıl isminde bir yeğenimiz dedesi ile birlikte bizi demrede myra,ayanikola,ve andriake tarihi eserlerini gezdirmektetir vede evinde misafir etmektedir. kendilerine buradan çok teşekkülerimi bildiriyorum ayrıca anıl yeğenimin bir kaç resmini sizlerle paylaşmak istiyorum.kendisi demrede bir devlet yetkilisinin korumasının oğlu olmaktadır. daha sonra tekrar görüşmek üzre.çekilen resimler 4 bini geçmektedir izlemeye hazır olun hepsi biribirinden muhteşem kareler.
[attachment=1][attachment=2]

09012010 ANIL (1).jpg

09012010 ANIL.jpg

Merhaba Arkadaşlar.

Hafta sonu nöbetçileri işlerini aksatmış.

Adaşım hemen tutanak tutalım.
:smiley:

Öğlen Neşesi.;

Evli kadın sokakta dolaşırken yanına pasaklı, pejmürde görünüşlü, muhtemelen evsiz bir bayan yaklaştı ve akşam yemeği için bir kaç dolar vermemi istedi.
Cüzdanımdan 10 dolar çıkardım ve sordum:
"Eğer bu parayı sana verirsem, bununla akşam yemeği yerine şarap almaz mısın?
"Hayır, yıllar önce içkiyi bıraktım" diye cevap verdi evsiz bayan.
"Bu parayla yiyecek almak yerine alış verişe gitmez misin?" diye sordum.
"Hayır, alış veriş için boş zamanım yok" diye cevap verdi evsiz bayan.
"Bütün zamanımı hayatta kalmak için harcamalıyım."
"Bu parayı yiyecek almak yerine güzellik salonunda da mı harcamazsın"diye sordum.
"Deli misin" dedi bayan; "20 yıldır saçlarımı yaptırmıyorum."
"Pekala" dedim. "Sana bu parayı vermeyeceğim. Onun yerine seni, kocam ve benimle beraber akşam yemeğine restorana götüreceğim."
Evsiz bayan çok şaşırdı. "Bunu yaptığın için kocan sana kızmayacak mı? Çok kirliyim ve muhtemelen iğrenç
kokuyorum."
Dedim ki: "Sorun değil. Önemli olan kocamın alışverişten, kuaförden ve şaraptan vazgeçen kadınların neye
benzeyeceğini görmesi

"Ne kadar kibirli dursada bardagin onunde egilir caydanlik...

Oyleyse bu buyuklenme niye?

Bu kibir, bu gurur nicin?

Mutevazi ol, hatta bir adim bile gecme gurur kapisindan.. .

Bardagi insan bunun icin oper daima alnindan ..."

Erkin Vahidov

[attachment=1]

Merhaba arkadaşlar. :smiley:

Umarım herkes iyidir...

caydanlik1.jpg

Merhaba Fatoş hanım.. Pazartesi yoğunluğu dışında herşey yolunda... Sizin orada nasıl durumlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR