Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,584

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

skydiver26' Alıntı:
Bak itiraz hemen....Bunlardan bir iki tanesini sallandırcan Taksim meydanında bak bir daha yapıyorlarmı... ;D ;D ;D

İlk senden başlamak gerek o zaman. Tembel olan sensin çünkü... ;D ;D ;D

Çektiklerimi izleyince korkarım yollara düşersiniz pek ayrıntıları kaçırmayan halk otobosü gibi dur kalktan kaçmayan birisi olarak ben bunu söylüyorum. bu arada beni yani bir gezenbilir üyesinin nerede ne halde olduğunu unutan sevgili Sedat açıl beye ceptelden çok kötü fırça atmaktan onur ve gurur duydum ;D ;D ;D oda saygı duydu hak verdi ;D ;D hatta özür diledi ;D kendilerine buradan selamlarımı yolluyorum.

arwin' Alıntı:
Bacaklarından mı asıcaksınız ona göre toplanalım meydanda.. ;D

Bacaklarından asalım 3 gün sallansın, karşısına geçip keyifle kahvelerimizi içelim.... ;D ;D ;D Tabi her türlü öneriye de açığım..... ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
Bacaklarından asalım 3 gün sallansın, karşısına geçip keyifle kahvelerimizi içelim.... ;D ;D ;D Tabi her türlü öneriye de açığım..... ;D ;D
Kan beynine fırlamıştır şu an, sallanmış halini düşünemiyorum bile.... ;D Benden tavsiye uzak durmak lazım... :D ben öyle yapacağım.. :D

arwin' Alıntı:
Kan beynine fırlamıştır şu an, sallanmış halini düşünemiyorum bile.... ;D Benden tavsiye uzak durmak lazım... :D ben öyle yapacağım.. :D

Allahtan uzaktayım, rahat rahat konuşuyorum.... ;D ;D ;D Yoksa böyle konuşabilirmiydim.... ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
İlk senden başlamak gerek o zaman. Tembel olan sensin çünkü... ;D ;D ;D

Eğriye eğri doğruya doğru Adaşım.
Ama sen sallanmakta istemezsin.
En uygunu yatakta çekilecek bir cezaya razı olursun.
;D

Tutmayın beni... ;D

[attachment=1]

c99bf48b6975.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Eğriye eğri doğruya doğru Adaşım.
Ama sen sallanmakta istemezsin.
En uygunu yatakta çekilecek bir cezaya razı olursun.
;D

İhale bana kalmış, evet itiraf ediyorum nöbete gelmeyende bendim....Daha sonra diğer yaptıklarımı da anlatacağım asın beni....
Adaş Ekinoksun elinde gördün tabi silahı böyle oldu dimi....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR