Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Şimdi de diğer bana gezimiz boyunca güzel dileklerini esirgemeyen bütün arkadaşlarımza selam ve hürmetlerimi iletiyorum. gerçektende bu bir kış gezisi olmasına rağmen çok sıcak,çok faydalı ve çok renkli geçiyor.
Geçtiğimiz yerlerden bazıları,yalova ve dağları,bursa içi ve uludağ,balıkesir,bergama,efes,meryemana ve selçuk,foça ve yeni foça,izmir,kemalpaşa,kuşadası,söke,didim,akbükkoyu, buarada pek uğranmayan anayolllardan içerileriden koyları ve tarihi eserleri olan bazı köyler,milas,ve gökovaya sahil orman yollarından ulaşım,akyaka,gökova,ve az sonra 20 km sonra köyceğizde olucağız inşallah.
Şuna emin olunki sizler ve gezenbilir için yollarda resim çekmek uğruna araç ile durduğumun sayısını hatırlamıyorum. hele cepteli en az bin kez açıp kapamışımdır.tam cihazı kapatıyorum şarjı bitmesin diye bir dakika sonra yine ceptel aç hemen çek sağa yine foto inanın iett otobüslerine döndüm. ;D ;D
Hani gezenbilirin ve sizlerin resimleri özel ve özenli olsun diye inanın hep sizler için uğraşıyorum ;D hatta bu geziye güzel ülkemizin eşissiz güzelliklerini sizlere aktarmak için yollardayım.
Bazı resimler ise öyle sanıyorumki hiç bir yerde bulunmayacak tarzdan hani keşke daha prof.. bir resim makinası olsaydı diyorum ama ne varki ben onu bir türlü taşımak istemiyorum ne biliyim ceptel her an hazır ve nazır. çok ama çok kolayıma geldiğindendir kimbilir fakat prof.. bir cihaz ile çekilenlerede bakmaya kıyılmıyor oda ayrı bir konu.
Gerçekten tarihi yerler konusunda olabildiğince detayları yakalamaya çalışıyorum ve daha da çalışacağım zira hala önümüzde oldukça tarihi eserler bulunuyor.fakat beni en çok etkiliyenler arasında efes harabeleri ve meryemana nın rivayetler göre yaşadığı ev oldu eşim ile birlikte oldukça genç (18 yaş gibi) bir rahibe ile de konuşma fırsatı yakaladık tabiiki türçe biliyordu.efes harabelerini görünce hemen aklıma şu geldi sanki bu adamlar kartondan veya köpük dediğimiz şeyler gibi kesip biçmişler. böyle koca ve oldukça sert olan taşlar ile oynamak aklılları epeyce zorluyor.
peki müsadenizle ben ve eşim artık yola devam etmek istiyoruz tabiki iyi ve güzel dilekleriniz ile sonrasında sizlere ödül olarak muhtiş ve bir o kadar da ilginç resimler gelecek hiç merak etmeyin. ;D ;D
Kendinize iyi bakın. görüşmek üzre...
aceleden yazı konturolü yapamadım hatalar için özür dilerim.