Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,425

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bursa' da da hava kapalı ama açma eğiliminde Çağdaş, akşam kore çayına kalamadım ama yine de teşekkürler :D

Oo sen iste Murat abi her zaman çay bulunur :smiley: burası da açacak gibi ama, keşke bir an önce açsa :( ya şu kışı karsız soğuksuz geçirmenin bir yolu yokmu ;D ;D Ben müsadenizle dershaneye doğru yavaştan çıkayım, güneşi beklersem dersi kaçıracağım :smiley:

Günaydın arkadaşlar! Denizli'de de hava güzel biraz bulutluydu sabahtan ama açıldı... Bugün öğlen menüde ne var acep ? Murat nerelerde ki yemek hazırlamaya gitti galiba bize Fatoş Hanım ..

Asiye hanım hoşgeldiniz, bu arada Denizli' de hala çok sık deprem oluyor galiba, adaşımda hala forumda benim yaptığım yanlışları düzeltiyor sanırım... ;D ;D ;D ;D ;D

Sabahtan annemi Ege Tıp'a götürüp getirdim.
Tekrardan Bornova ya döndüm.
Daha sonra dün satın almış olduğumuz dağ malzemeleri arasında ki Tozluğu Bursa'ya kargoladım.
;D

Adaşım ,
Sana tozluk alma püf noktası yazıyorum. Kendim hiç birine uymuyorum.
;D
Dün akşam ki malzemelerin içinde ki Salewa Tozluk yazdığım kriterleri karşılamıyordu ama 75 Lt.lik çanta , 450 gr Primus gaz ve Tozluk için 160 lira ödeyecektik.
Tutar uygun gelince aldık hepsini.
Tozluk zaten sıfırmış.
Tamamen önden fermurar ve cırt cırtlı.
İçte astarı da yoktu. Astarlı olması daha uygun düşerdi.

Aksu, adaşın senin yanlışları düzeltiyorsa bugün yemek hazırlama faslı sana kaldı demektir. 10 dakika içerisinde Asiye Hanım' la benim salatalar hazır olsun lütfen. Ben ton balıklı salata isterim :p... ;D

Selam arkadaşlar... :D

skydiver26' Alıntı:
Asiye hanım hoşgeldiniz, bu arada Denizli' de hala çok sık deprem oluyor galiba, adaşımda hala forumda benim yaptığım yanlışları düzeltiyor sanırım... ;D ;D ;D ;D ;D

Buyrun Ton Balıklı Salatanız ;

[attachment=1]

Bu da Asiye için ;
[attachment=3]

Ton Bal?kl? Salata.jpg

K?zart?lm?? Ton Bal?kl? Sandöviç.jpg

Adaşım sanırım bugün benim tozluklar gelecek bakalım senin yazdığın kriterleri taşıyormu bakacağız... ;D

ekiNoks' Alıntı:
Aksu, adaşın senin yanlışları düzeltiyorsa bugün yemek hazırlama faslı sana kaldı demektir. 10 dakika içerisinde Asiye Hanım' la benim salatalar hazır olsun lütfen. Ben ton balıklı salata isterim :p... ;D

Selam arkadaşlar... :D
Forumda dalgınlıkla hata yapıyorum, sağolsun adaşım düzeltiyor..Herşeyi devletten bekleme Fatoş bugün biz istiyoruz öğle yemeğini... ;D ;D ;D

Teşekkür ederim Öz Murat.

Aksu Murat, çok tembelsin çoooookkkkk. Bi saltayı bile yetiştiremedin ya hu... :p ;D ;D ;D

TezzMertek' Alıntı:
Sabahtan annemi Ege Tıp'a götürüp getirdim.
Tekrardan Bornova ya döndüm.
Daha sonra dün satın almış olduğumuz dağ malzemeleri arasında ki Tozluğu Bursa'ya kargoladım.
;D

Adaşım ,
Sana tozluk alma püf noktası yazıyorum. Kendim hiç birine uymuyorum.
;D
Dün akşam ki malzemelerin içinde ki Salewa Tozluk yazdığım kriterleri karşılamıyordu ama 75 Lt.lik çanta , 450 gr Primus gaz ve Tozluk için 160 lira ödeyecektik.
Tutar uygun gelince aldık hepsini.
Tozluk zaten sıfırmış.
Tamamen önden fermurar ve cırt cırtlı.
İçte astarı da yoktu. Astarlı olması daha uygun düşerdi.

MURAT bu malzameleri nereden aldım bu fiyata:smiley: sanırım ikinci el.
krampon varmı acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR