Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,370
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Verdiğin bilgiler için sağol adaşım, gelsin bir kontrol edeyim tozlukları, saydıkların var mı? Bu arada konuştuğumuz konu okeylendi alakan için teşekkür ederim... :D

Etiketler

Ne konuştuktu biz.???

Ha hatırladım. İskender İskenderoğlu ile beraber sofra kuracaktık.
1,5 prosiyonlar bize.

Salata Tabakları Nehir ile Ekinoks'a idi.
Şimdi hatırladım.
;D

İskender' in dönerini çok beğeniyorlar ama ben kıymayla yapılandan pek hoşlanmıyorum yaprak döner olursa daha hoşuma gidiyor... Ekinoksun herhalde işleri yoğun yoksa salata tabağı konusunda cevap şimdiye gelmesi gerekirdi.. ;D ;D ;D

arasındaki fark açık dimi... ;D ;D

Yaprak-Doner.jpg

doner_kebap.jpg

Aynen.
Yaprak döner ve odun ateşinde.
:smiley:

Sanırım Salata tabaklarını yakından görmek istiyor.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

2 Ağustos Cumalıkızık 165.jpg

D3-Salata.jpg

GGSucukPartisi162.jpg

yemek010.jpg

Murat aksu,Murat öz,Fatma ekinoks,perihan hanım,çağdaş,Nehir hanım,diğer Fatma hanım ve Karga bey daha aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarımıza sevgiler,saygılar sunuyorum.

Kemal oldukça keyifli bir gezi yapıyorsunuz... Merakla fotoğraflarınızı bekliyoruz... Bizden de sevgiler, saygılar.. Yolunuz açık olsun

TezzMertek' Alıntı:
Ne konuştuktu biz.???

Ha hatırladım. İskender İskenderoğlu ile beraber sofra kuracaktık.
1,5 prosiyonlar bize.

Salata Tabakları Nehir ile Ekinoks'a idi.
Şimdi hatırladım.
;D

Geldim geldimm... İskender muafiyeti neden anlamadım Murat ??? Salatalardan karma bir tabak lütfen :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Hoşgeldin Asiye ,

Nasılsın.?

Aralık ayının getirdiği yoğunluk yansıdı halet-i ruhuma.. ??? Özlemle ocak ayını bekliyorum... Sen nasılsın Murat? Nişanlının yanına özlem gidermeye gitmişsin. :smiley:

NEHİR' Alıntı:
Geldim geldimm... İskender muafiyeti neden anlamadım Murat ??? Salatalardan karma bir tabak lütfen :smiley:

Adaşım nasıl açıklayacağını çok merak ediyor ortalıkta pek görünmek istemiyordum ;) :D ama Asiye hanım salata tabaklarına tamam demiş, bakalım Ekinoks gelince neler olacak.. ;D ;D ;D ;D

Bence sorun,
Ekinoks'un ; " Ben salata istemem 2 porsiyon İskender isterim." diye yazınca çıkacak.

;D

amma çok kulaklarımı çınlattınız bu gün ya hu. aaaaaaaaaaaaa ama olmaz ki, burda iş yapıyoruz herhalde... :p

iskendere ve salataya gelince; ben lahmacun alayım varsa, yanında da ayran lütfen, İVEDİ... ;D ;D ;D

th_sweetGirl.jpg

Merhabalar... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR