Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,425
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Murat ellerine sağlık ama kilo almak istemiyorum dedikçe menü daha bi zengindi.. Salatadan yana kullanayım tercihimi bir daha ki sefere.. Fatoş hanım afiyet olsun size de... Salatanız harika görünüyordu. :smiley: Evet Murat bey halen Denizli'de artcı depremler devam ediyor, alıştık artık ???

Etiketler

Evet 2 .el adaşım.
:smiley:

Ama çanta sadece 1 kez kullanılmış.
Tozluk hiç kullanılmamış.
Power Gaz da vidalı tip. Benim Primus Multi Fuele uyuyordu.

2. elden krampon almayı tavsiye etmem. Hangi şartlarda kullanıldığını bilemez insan.
Yine de nette bir araştırma yapabilirsin.
GPS buldun. Kramponda bulursun.

NEHİR' Alıntı:
Murat ellerine sağlık ama kilo almak istemiyorum dedikçe menü daha bi zengindi.. Salatadan yana kullanayım tercihimi bir daha ki sefere.. Fatoş hanım afiyet olsun size de... Salatanız harika görünüyordu. :smiley: Evet Murat bey halen Denizli'de artcı depremler devam ediyor, alıştık artık ???

Afiyet olsun.

Denizli'de artçı depremler devam ediyorsa zayıflamayı başka bir bahara ertele.
Sarsıntılarda fazla rahatsız olmazsın.
;D

evet adaş gps süper oldu. birde tam kullanabilsen katmerli olacak pc ye yürüdüğüm rotaları atamadım :(o konuda senden yardım alıcam fakat zaman bulup gelemiyorum:(

GPS den Pc ye aktarım zor değildi.
Taşı bırak seçeneği ile rahatça PC ye aktarılıyordu.

Hepinize bol bol selamlar şuan sadece bir kaç dakikalığına aydın didim apollon tapınağının yanında bir kuyumcu arkadaşın internetinden sizlere merhaba demek istedim. az sonra akbük koyunu takiben güneye inmeye devam. çok harika görüntüleri sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum zira müze kart sayesinde tarihi eserlerin altından girdim üstünden çıktım tabiri caiz ile :D foça, kuşadası ve efes harabeleri görülmeye değer. tekrar hoşçakalın diyor artık marmaristen yazmaya çalışaçağım.buralarda sıcaklık gayet iyi zaman zaman 20 dereceyi görüyoruz.geceleride 14 gibi.
Görüşmek dileklerimle ve bana verdiğiniz iyi niyet destekleri içinde hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum...
Kemal
Seyyah-34

skydiver26' Alıntı:
Kemal abi(seyyah-34) hoşgeldin... :D
Muratçığım hoşbulduk çok özür dilerim çıkmak zorundayım uzun bir zaman bulmaya çalışacağım ilgi ve alakanıza çok teşekkür ediyorum.
çok çok iyiyiz sağolun...

Hoşgeldin Kemal abi, bol bol fotoğraf ve gezi raporunu bekliyoruz... :smiley:

Maşallah maşallah :smiley: Muhabbetiniz bol olsun.
Kemal bey hoşgeldiniz sizde. Hayırlı yolculuklar tekrar.
[attachment=1]

kurşun.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR