Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,467
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Pilot Temel

Pilot Temel telsize var gücüyle bağırıyordu :- "Ula, sağ motor bozuldu. Düseyrum, düseyrum. Meydey düseyrum. Kule düseyrum."
Kule hemen cevapladi :
- "Mesaj anlaşıldı. Yerinizi bildirin, yerinizi bildirin."
Temel gayet ciddi :
-"Pilot kabini, öndeki sol koltuk, pilot kabini, öndeki sol koltuk."

:D

Etiketler

Temel Usulü İntihar

Dursun birgün ormanda gidiyormuş. Temeli bir ağaca belinden bağlı şekilde
bulmuş. "Napiyosun Temel" demis Dursun; Temel de "Intihar ediyorum" demiş.
Dursun "Benim bildigim öyle intihar edilmez; o ipi beline diil boynuna
bagliyacaksin" demis. Temel de: onu da denedim; az daha boguluyodum. ..

:D

;D ;D ;D
Nöbet nöbet diyorsunuz ama bakın şuan kimsecikler yok hatta gezenbilirde tamıtamına 7 kişiyiz. hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuz oysa biz sizler için yollardayız ;D ;D akşam yemeği yeryemez erkenden gözler gidiverdi hani bide aracın arkasına istanbuldan almış olduğum kuştüyü yorgan ve yastıkların içinede gömülünce forumu unutuverdim.gözlerimi açtığımda ise saat 03.00 idi.şuan gökovada oldukça modern bir benzilikteyiz akşam araca mazot alıp siyyah seyyaha bıcı bıcı yaptırdıktan sonra baktım kablosuz internetde varmış hadi dedim bu arada birazda foruma gireyim derken şiddetli yağışla birlikte devam etmemiz hayal,hatta rüya oldu ;D ben çoktaaaann diğer alemlere gitmişim bile.ama şuan gökyüzündeki yıldızlar gerçektende izlenmeye değer güzellikte ay ise dolunay olmak üzre pırıl pırıl parlıyor.buraların özelliği olsa gerek aniden yağmur yağış fırtına bir kaç saat sonra ise yaz gibi hava. hatta buradalarda gece 17-18 derece gece sıcaklığı gündüz ise 22-23- derecelerde. bursada donduk ama balıkesirden sonra hiçmi hiç üşümedik ne gece nede gündüz...
Neyse ben biraz gelen mesajlara göz atayım daha sonrada resimleri ayıklıyayım artık uyumaya gerek kalmadı nasılsa :D daha gözüme uyku girmez.
Nöbet bende :D

Evetttt nihayet şiddetli yağışlı bir ılık geceden sonra ışıl ışıl güneşin ilk ışıkları ile yola devam ediyoruz köyceğize doğru pırıl pırıl bir havada.gece yarısından beri forumları inceledim bunları okumak nede çok zaman alıyor saat şuan 07.54 olmuş. hepinize güzel havalar ve esenlikler diliyorum.

seyyah-34' Alıntı:
Evetttt nihayet şiddetli yağışlı bir ılık geceden sonra ışıl ışıl güneşin ilk ışıkları ile yola devam ediyoruz köyceğize doğru pırıl pırıl bir havada.gece yarısından beri forumları inceledim bunları okumak nede çok zaman alıyor saat şuan 07.54 olmuş. hepinize güzel havalar ve esenlikler diliyorum.

Kemal abi kalbimiz seninle, burada fazla görüşemesek bile son günü, gezinin bittiği günü bekliyoruz, sağlıcakla kal :smiley: ;) 8)

[attachment=1]

Günaydın arkadaşlar...

cicek2ni2.jpg

Ne güzel günaydın mesajları böyle :smiley: Murat Aksu, Fatoş ve Murat Öz teşekkürler... ;D ;D güldürdünüz valla bu yoğunluğun arasında..

Asiye Hanım ben işi gücü bıraktım gülmekle meşgulüm hala...

Öz Murat, sen çok yaşayasın ;D...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR