Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,541
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

seyyah-34' Alıntı:
Dualarınız ile bu mesajımı yazdıktan sonra siyah seyyah-34 yollara çıkıyor. internet yakaladığım her fırsatta sizlere ulaşmaya çalışacağım.kendinize iyi bakın bende kendime iyi bakmak için bu geziyi yapmak istedim bakalım bizleri neler neler bekliyor hep birlikte görecek,yazışacağız inşallah.bütün dost ve arkadaşlara selam ve sevgiler olsun.
Kemal
Hayırlı yolculuklar Kemal abi.. Allah kazasız belasız ağız tadıyla gezmek nasip etsin.. :smiley:

Etiketler

seyyah-34' Alıntı:
Dualarınız ile bu mesajımı yazdıktan sonra siyah seyyah-34 yollara çıkıyor. internet yakaladığım her fırsatta sizlere ulaşmaya çalışacağım.kendinize iyi bakın bende kendime iyi bakmak için bu geziyi yapmak istedim bakalım bizleri neler neler bekliyor hep birlikte görecek,yazışacağız inşallah.bütün dost ve arkadaşlara selam ve sevgiler olsun.
Kemal

Kemal abi, hayırlı yolculuklar, dualarımız seninle...Bursa' ya uğradığında beklerim abi..

seyyah-34' Alıntı:
Kemal

Hayırlı yolculuklar Kemal abi. Bizleri unutma sakın :smiley:...

:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Bursa,izmir,aydın,muğla,gökova,datça,marmaris,fethiye,antalya,konya,afyon,ve istanbula dönüş,yolumun üzerinde kim varsa özelden bana adres yazabilirse imkanlar dahilinde sadece bir selamlaşma için uğrayabilirim.

İyi Yolculuklar Kemal Bey ,

İzmir'e de bekleriz.

Kordonda hava sıcak ise Bira, Soğuk ise Sahlep içeriz.
;D

seyyah-34' Alıntı:
Bursa,izmir,aydın,muğla,gökova,datça,marmaris,fethiye,antalya,konya,afyon,ve istanbula dönüş,yolumun üzerinde kim varsa özelden bana adres yazabilirse imkanlar dahilinde sadece bir selamlaşma için uğrayabilirim.

Benim İş yerim

Ege Üniversitesi
Fen Fakültesi Dekanlığı ,
Bornova İzmir.

Ege Üniversitesi Kampüsü bulmak çok kolay.
Bursa'dan gelirken Manisa üzerinden ya da Salihli üzerinden gelseniz de Bornova istikametine devam ediyorsunuz sadece.

Aracıma eşya götürürken bilgisayar kendini kapamış.şimdi tekrar tekrar hepinize teşekkürlerimi borç biliyorum. gezim boyunca güzergah üzerinde 28-29 yıldır göremediğim asker arkadaşlarımıda görmek niyetindeyim belki gezimin en manidar kısmı bu olacak.daha sonra zahmet edip bana özelden,genelden adreslerini veren arkadaşlara teşekkür ederim imkanlar dahilinde uğramaya çalışacağım.murat öz kardeşim aynen salihli üzerinden gelmek niyetindeyim karşıyakada akrabalarım var. aydında amcam,sökede akrabalar,antalyada yine akrabalar var kısaca kapı çok bizdede zaman mefhumu yok bakalım hayırlısı Allahtan.süprizler bizi bekliyor umarım hayatın olumsuz süprizleri ile karşılaşmadan gezimizi sizinde güzel temenni ve dualarınız ile tamamlarız inşaallah.sanalda olsa çok iyi dostlarsınız çünkü bu sanallığın arkasında güzel ruhunuz var.
artık bilgisayarı kapatıyor ve içinde sizler ile aracıma götürüyorum.
saygılar,sevgilerimle
kemal

seyyah-34' Alıntı:
:'( :'( :'( :'( :'( :'(
Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim hepinize. Bursa,izmir,aydın,muğla,gökova,datça,marmaris,fethiye,antalya,konya,afyon,ve istanbula dönüş,yolumun üzerinde kim varsa özelden bana adres yazabilirse imkanlar dahilinde sadece bir selamlaşma için uğrayabilirim.
Ankara programınızda yokmuydu?Bekleriz....İyi yolculuklar,selametle gidin gelin...

Sayın CANOŞ, güzel yazınızdan dolayı teşekkür ediyorum...

Kemal abi, yolun Çorlu' ya düşerse ben de beklerim :smiley:...

Ferdanem hoş geldin. Nasılsın? :smiley:

Fatoşçum, Öz Murat, Aksu Murat, Ahmet abi (arwin) sizler nasılsınız? :smiley:

Herkes benim gibi yoğun galiba :smiley:...

Teşekkürler Fatoş, çok iyiyim...Ben bu hafta yoğun değilim önümüzdeki hafta başlıyor yoğunluk...Bu arada gönderdiğin resim tek kelimeyle harika...Emeğine sağlık

Sağol Fatoş iyiyim.
Yıl sonu yaklaşıyor işlerimiz yoğunlaşır önümüzde ki haftalarda.

Akşam Neşesi ;

Son karar

Nişanlandık, oturacağımız evi bana sormadan annenle gezip tuttun, mobilyaları annenle kararlaştırıp aldın, beyaz eşyalarımızı annenle seçtin, perdeleri diktirdin, halıları sipariş ettin, davetiyeleri bastırdın, gelinlik modelimi beğenmeyip annenin beğendiği modeli aldırdın, annenin istediği modelde saçımı yaptırmam için ısrar ettin, onun seçtiği takıları aldırdın. Peki o zaman nikah masasından kalkıp mikrofondan "Buraya oturması gereken X Hanım'dır" dediğimde ve salonu terk ettiğimde neden şaşırdın ki? Sen zaten bunu çoktan hak etmiştin.

Devamla;

Pırt

Sahilde yosunların yoğun kokusunu hissedip ''Üfff! Balıklar yine pırt yapmış!'' diyen miniği müsadenizle ısırmaya gidiyorum ben.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
Enes Güllü

SON KONULAR

Geri