Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,672
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

arwin' Alıntı:
Düz kontak mı yapıyosun Perihan..? ;)

aga onu da öğrendim kontak çalışır vaziyette kalıyor yani arabayı sen tutuşturmuyorsun
bi de Nuri nin dediği gibi çukurlardan kaçmıyorsun
hocalarımız iyi yav hiç çukurlardan kaçıttırmıyorlar :D

Etiketler

skydiver26' Alıntı:
Hemen hemen tüm arabalarda el freni uyarı lambası vardır Perihan Hanım, bir yanlışlık olmasın... ;D ;D ;D
hadi yaa
benim neden haberim yok neden bağırmıyor o zaman
kemeri takmayınca ötüyo ya

;D ;D ;D ;D ;D

Allah iyiliğinizi versin, koptum... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yarın bizim buralarda off-road etkinliği yoktur inşallah ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

Allah iyiliğinizi versin, koptum... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yarın bizim buralarda off-road etkinliği yoktur inşallah ;D ;D ;D

kızım sen yeni sanai nin yolunu bilmiyormusun acaip çukurları vardır ordan ala off road mı olur biz direkno offroadçı ehliyeti veriyorlar

ilk akşam derse gittim taa direksiyon tutmasını bilmiyorum bi yağmur bi de karanlık.
anam tam U dönüşü yapacağım karşımda bi göl
kaldırdım ellerimi anna dedim ben bu çukura giremem Nuri nasıl beynimi yıkamışsa artık bu çukur konusunda
hoca direksiyonu kavradı hiç ıştınmadan kırdı yola devam ama ben nasıl korktum sonra beni gündüz saatlerine aldılar

Ay karnıma ağrılar girdi ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Şimdi daha iyi anlıyorum Nuri neden sana arabayı vermediğini... ;D ;D ;D

;D

Ehliyet sınavını geçmekle iş bitmiyor Perihan.
Asıl İş Trafik ten ehliyetini alırken başlıyor.

Hımmmm sınıııııfff sınıııııfffff burnuma debriyaj balata kokuları geliyor.yoksa birisi forumda el frenini indirmenden aracı yerinden kaldırmayamı çalışıyor.10 yıldır hiç bir koku almama rağmen ;D ;D ;D

ciddiyim arkadaşlar sınav yeri acaip çukurluydu
of road gibi bişi yani
hımmm elfrenini de unutmadım
hiç panik de yapmadım gayet iyi derece ile geçmişim sınıavımı
Ama gerçek off roadmı Allah korusun OFF rof moffrof YOKKKK :D

hımm bu yıl çok kabak olmadı ama şimdi annemle konuşuyoruz da ayva tatlısı olur şöle bol cevizlisinden :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR