Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,658

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın canım günaydın herkese >Ahmet iyi savaşmışınıuz sanırım :smiley: nasıldı

Bir Link;

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=39%C2%B047'23.21%22N+39%C2%B028'36.89%22E&sll=37.0625,-95.677068&sspn=51.974572,78.662109&ie=UTF8&ll=39.789388,39.47318&spn=0.006216,0.01369&t=k&z=17

Hayır Perihan,
Cumartesi Günü Halkbank'ın memur sınavında , Pazar günü de Kamu Personeli Yabancı Dil Seviye Tesbit sınavında idim.
Sucuk Partisini Ömer ile 3 arkadaş yaptılar.
;D
Sucuklar Murat abilerindendi.

ekiNoks' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar. Hayırlı haftalar olsun inşallah... :smiley:

Teşekkürler Fatoş, sana sormadan yine trekking'e çıktık...Bu sefer dışı donmuş bir çadırda kaldım...Allahtan diğer malzemelerim kışlıkta rahat bir gece geçirdim...Ancak soğuk havada yaklaşık 12 km. yürüyüş bayağı bir yormuş....Herşeye değdi ama... ;D ;D ;D
Anlaşılan paintball' da çok eğlenceli geçmiş....Adaşım hariç herkes çok eğlenmiş... ;)

eee ne yapalım Adaşım .
Resmi görev gitmemek olmaz.
Beni sucukalr temsil etti yürüyüşte.
Hoş yürüyüş ana molasında cız-bız olmuşlardır ya.
;D
cız - bız olmalarını sağlayan şiş ve ızgara da bana aitti.
Ömer'e ödünç vermiştim.
Programıma bakınca 20 Aralıkta kamp atabileceğimi düşünüyorum bende.

i

TezzMertek' Alıntı:
eee ne yapalım Adaşım .
Resmi görev gitmemek olmaz.
Beni sucukalr temsil etti yürüyüşte.
Hoş yürüyüş ana molasında cız-bız olmuşlardır ya.
;D
cız - bız olmalarını sağlayan şiş ve ızgara da bana aitti.
Ömer'e ödünç vermiştim.
Programıma bakınca 20 Aralıkta kamp atabileceğimi düşünüyorum bende.

Valla adaşım bende o görevden kılpayı yırttım..Yırtmasaydım herhalde çok üzülürdüm...Doğada cız-bız keyfi gibisi olamaz bence...Bizde Mahremşah - Gököz mevkindeydik bu hafta sonu molada bizde yaktık mangalı, senin katlanabilir bir mangalın vardı sanırım (Bir yerlerde okumuştum) aynısından bende de var kullanımı ve taşıması oldukça kolay bende onu götürüyorum...Yanlız bizim gittiğimiz bölge oldukça soğuktu....

skydiver26' Alıntı:
Teşekkürler Fatoş, sana sormadan yine trekking'e çıktık...Bu sefer dışı donmuş bir çadırda kaldım...Allahtan diğer malzemelerim kışlıkta rahat bir gece geçirdim...Ancak soğuk havada yaklaşık 12 km. yürüyüş bayağı bir yormuş....Herşeye değdi ama... ;D ;D ;D
Anlaşılan paintball' da çok eğlenceli geçmiş....Adaşım hariç herkes çok eğlenmiş... ;)

Artık sormana gerek yok zaten Murat, çünkü muhtemelen 2010 nisan ayına kadar dizlerimin sızlaması geçmeyecektir... ;D ;D ;D

Paintball' culara gelince; Eminim şimdi bunlara "nasıl geçti" diye sorunca, ay şöyle güzeldi ay böyle süperdi falan filan yorumları gelecektir ama bence her yerleri mosmor olmuştur ;D ;D ;D...

ekiNoks' Alıntı:
Paintball' culara gelince; Eminim şimdi bunlara "nasıl geçti" diye sorunca, ay şöyle güzeldi ay böyle süperdi falan filan yorumları gelecektir ama bence her yerleri mosmor olmuştur ;D ;D ;D...
Savaş yarası onlar .. :D

ekiNoks' Alıntı:

O morluklara kesinlikle değdiğine inanıyorum...Çok eğlenceli...Fotoğrafları varsa bizimle paylaşırsanız çok sevinirim... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR