Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,673
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

slm herkese..uzun zamandr gıremıodr ..herkesler ıyıdır.görüşmek üzere

Etiketler

TezzMertek' Alıntı:
Alo alo ,
Kemal Bey ,
Murat öz kardeşim zahmet etmişsin. katkılarından dolayı teşekkür ediyorum aslında benim sadece ışınlanmak diye bir hayalim yokki.. ışınlanmaktan tut ufo gerçeğine,eşyanın naklinden tut,çıkabilecek büyük savaşlara kadar.. dünyanın yakın zamanda çok ilginç bir o kadar garip ve hayret verecek doğa olaylarına daha sonrada dünyanın çok farklı bir konuma geçeçeği gerçeklere de inanıyor sadece inanamakla kalmıyor bu olacakaları bekliyorum.nerdenmi biliyorsun diyorsun kaynak çok sağlam hatta fırat ve dicle için çıkaçak savaşlara da hazır olmak lazım.. dahamı yoo burada kalanları paylaşma şansım yok malesef..
bir zaman sonra bu yazılarımıda taaaa derinliklerden bulup çıkaracak yine tut yapıştır yapacaksın. ama yinede mevlamız sonumuzu hayır eylesin.1999 depremini biz 1400 kusur seneden beri biliyorduk ama malesef anlatamadık bir zamanlar bende anlamayanlardadım hatta anlamak istemeyenlerden..

ilgi ve alakan için tekrar teşekkür ediyorum eksik olma muratçığım.

te işte canım sıkılıyor iki kitap bitirdim yarın sınavım var direksiyon :smiley:
doktorum gelsin artık

te olmammı
1-oturunca koltuğunu ayarla
2-aynanı düzelt
3- yan aynanı yalancıktan düzelt
4- emniyet kemerini tak
5-sol sinyal ver
6-arabayı kaldır git ehliyetini al :D
te o kadar

peşehodka' Alıntı:
te olmammı
1-oturunca koltuğunu ayarla
2-aynanı düzelt
3- yan aynanı yalancıktan düzelt
4- emniyet kemerini tak
5-sol sinyal ver
6-arabayı kaldır git ehliyetini al :D
te o kadar

bu arada bir yerlerde el freni yokmuydu.... ;D ;D ;D

İşin esprisi bir yana Allah gönlünüze göre versin Perihan Hanım, Hayırlısı

skydiver26' Alıntı:
bu arada bir yerlerde el freni yokmuydu.... ;D ;D ;D

İşin esprisi bir yana Allah gönlünüze göre versin Perihan Hanım, Hayırlısı
annaa
te bak gitti 20 puan gördünmü
zaten kızıyordum adamlara yağ lambası yapmışlar şarj uyarı lambası yapmışlar yav az daha paraya kıyıp bi de el freni uyarı lambası yapsalar ya :D

peşehodka' Alıntı:
annaa
te bak gitti 20 puan gördünmü
zaten kızıyordum adamlara yağ lambası yapmışlar şarj uyarı lambası yapmışlar yav az daha paraya kıyıp bi de el freni uyarı lambası yapsalar ya :D

Hemen hemen tüm arabalarda el freni uyarı lambası vardır Perihan Hanım, bir yanlışlık olmasın... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR