Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,680

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Akşam Neşesi;

Resmi nikah

Kocamla 2 yıl önce resmen boşandık. Bundan kısa bir süre önce tekrar bir araya geldik ama bu kez birbirimizi deneme amaçlı aynı evi nikahsız olarak paylaşıyoruz. Geçen gece bana artık resmi nikah ve üzerine de ev istediğini söyledi, zira kendisinin çok talibi varmış. Bu işte bir yanlışlık var gibi ama anlayan bana da anlatsın.

Adaş BUDAK' ın LOÇ tırmanışına gelirsin diye bekledim, katılmadın galiba....İşimin yoğunluğu nedeniyle bende katılamadım ama resimlerine bakınca içim gitti, ben orda olmalıydım dedim...

Geçen hafta pazar günü sınav görevim vardı.
+ annem hastanede yatıyor.
11 kasımda operasyon geçirdi.
Evde pederin ilaçlarını ve yemek işlerini hallediyorum.
O nedenle gelemezdim.
Aynen bende senin gibi fotoğraflara baka baka iç geçirdim.
Lakin bu kadar kalabalık ortamda yürüyüş yapamam ben.
:(

Kendi tepmom ile yürüyemezsem aşırı yoruluyorum.
O nedenle bu tarz kalabalık şenliklere pek katılmayı sevmiyorum.
Hele karılı ortamda daha yavaş yürüyorlar.
;D

Uygun bir zamanda anlatırım bu yavaş hızlı konusunu.

Alo alo ,
Kemal Bey ,

[attachment=1]

Kemal Beyin Işınlanma Hayali.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Geçen hafta pazar günü sınav görevim vardı.
+ annem hastanede yatıyor.
11 kasımda operasyon geçirdi.
Evde pederin ilaçlarını ve yemek işlerini hallediyorum.
O nedenle gelemezdim.
Aynen bende senin gibi fotoğraflara baka baka iç geçirdim.
Lakin bu kadar kalabalık ortamda yürüyüş yapamam ben.
:(

Kendi tepmom ile yürüyemezsem aşırı yoruluyorum.
O nedenle bu tarz kalabalık şenliklere pek katılmayı sevmiyorum.
Hele karılı ortamda daha yavaş yürüyorlar.
;D

Uygun bir zamanda anlatırım bu yavaş hızlı konusunu.

Öncelikle geçmiş olsun Adaşım Annene acil şifalar dilerim...Ayrıca sana çok kolay gelsin yemek konusunda ne kadar yetenekli olduğunu biliyoruz zaten.. ;)
Kalabalık konusunda hemfikiriz ama işte fotoğraflara bakınca insan ahh çekmedende duramıyor...Seninle daha önce zaten bu konuyu konuşmuştuk...Doğada en son istenilecek şey sorun oda bu kadar kalabalıkta ister istemez kendiliğinden geliyor...

Birde Sakarya grubu dönüşte bir trafik kazası geçirmiş sanırım arkadaşlara da büyük geçmiş olsun diyorum...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR