Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,760
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

selam arkadaşlar fazla bakamıyorum siteye kusuruma bakmayın bu arada kemal abinin de dogum günü kutlu olsun gönül yaşım 25 hissediyorum demiş benim gönül yaşım daha 18 kemal abi sen yanmışın :D

Etiketler

KaRgA' Alıntı:
selam arkadaşlar fazla bakamıyorum siteye kusuruma bakmayın bu arada kemal abinin de dogum günü kutlu olsun gönül yaşım 25 hissediyorum demiş benim gönül yaşım daha 18 kemal abi sen yanmışın :D
yalnız 18 ve altı siteye giremiyor kardiiiş ;D

selam herkeze hayırlı sabahlar. perihan ablam ya bi şaka yapım dedim anında ban ladın bizi ama oda güzel bir espiri ::smiley:

Merhabalar herkese, nasılsınız
sabah dörtte yıldızlara baktım öyle parlaktılar ki bugün güzel bir güns olacak der gibiydiler. İnşaallah herkesin dilekleri, hayalleri, hedefleri gerçekleşir :smiley:

perihan ablam benimde ençok sevdigim şeylerden biri bir yaz gecesi çimenlerin üzerinden yıldızları seyretmek yanındada odun ateşi üzerinde demlenen bir çay oldumu ne güzeldir :D

Gittim, testlerimi yaptırdım ve ilaç kullanmaya başladım...En normalinden bir gripmiş...Şimdi de Nane Limon içiyorum, gripten korkmazsan buyur gel, taze taze yaptık içiyoruz.... :D

Griplinin gripliye zararı olmaz herhalde, de, ben türk kahvesi içiyorum şimdi, siz buyurun... ;D

Senin Türk kahven bayağı bir meşhur, birgün hakikaten çıkıp gelecem içmeye o olcak ;D ;D

Gelin yahu, güzel insanlara her zaman benim kapım açıktır ama yazın gelin, bahçede kahve keyfi daha güzel oluyor :smiley:

slm murat abi seninlede fazla tanışamadık resminde biyerlere çıkyon hayırdır dağcılık filanmı var abi okadar yükle nere gidiyonsun böle :D

ekiNoks' Alıntı:
Gelin yahu, güzel insanlara her zaman benim kapım açıktır ama yazın gelin, bahçede kahve keyfi daha güzel oluyor :smiley:

Güzel iltifatın ve teklifin için çok teşekkür ederim...Hiç belli olmaz hanımla zaten uzun süredir konuşuyoruz bir yerlere kaçalım diye...Belki bir Trakya turu yaparız kısa süreli...Ama benim bir kötü huyum var beni kahveyle kandıramazsın...Gittiğim yerin mutlaka lezzetlerini tatmak isterim... ;D ;D Biraz yüzsüz müyüm neyim ben ya... ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR