ekiNoks
Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
İnşallah normal griptir Murat ...
İnşallah normal griptir Murat ...
Figo ömercim iyi dilek ve temennilerin zamanı hiç geçmez hatta benim inancıma göre sevgiler bir tekgüne asla sığmaz. yapmış olduğun bu güzel dilekleri en iyisi ile kabul ediyorum ve bende aynı dileklerin fazlası ile mukabele ediyorum. çok sağ ol eksik olma.figo' Alıntı:Selam millet.
Kemal abi pazar günü burada olmadığım için rotarlı bir şekilde kabulet.
DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR NİCE MUTLU YILLAR, SAĞLIK VE EENLİKLER DİLERİM
Çok teşekkür ederim murat aksu bey kardeşim sağolun. bende buradan sizinde daha yıllarca doğum ve özel günlerinizi kutlamak diliyorum.umarım hepimiz gelecek yıllarda bu güzel dilek ve temennilerimizi hepbirlikte torunlarımız ile okur neler neler yazdıkalrımızı tekrar gözden geçirir eğleneriz.teşekkürler eder saygılar sunarım.skydiver26' Alıntı:Kemal Abi Yeni yaşını en içten dileklerimle kutlarım...
seyyah-34' Alıntı:Çok teşekkür ederim murat aksu bey kardeşim sağolun. bende buradan sizinde daha yıllarca doğum ve özel günlerinizi kutlamak diliyorum.umarım hepimiz gelecek yıllarda bu güzel dilek ve temennilerimizi hepbirlikte torunlarımız ile okur neler neler yazdıkalrımızı tekrar gözden geçirir eğleneriz.teşekkürler eder saygılar sunarım.
peşehodka' Alıntı:son dakika:
Perihan Özcan ehliyet yazılı sonucudur: Geçmiştir
Eyvah ki ne eyvahh....peşehodka' Alıntı:son dakika:
arwin' Alıntı:Eyvah ki ne eyvahh....
Tebrik eder başarılarınızın devamını diler sizleride pistlerde görmek isteriz ;Dpeşehodka' Alıntı:son dakika: