Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,772

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

MelihKara' Alıntı:
Bende Kutlıyım bari =)
Kemal Bey Abi Doğum Günün Kutlu olsun!! :smiley:
Teşekkür ederim sağolun. nice yıllara hepbirlikte.
Buarada sizde aramıza hoşgeldiniz Melih Kara bey.saygılar
kısaca tanıyabilirsek seviniriz

ferdane gül' Alıntı:
Kemal Bey,nice senelere sağlık,sıhhat ve huzurla.....
Hep birlikte sağlık,sıhhat ve mutluluklar ile...
Çok teşekkür ederim. eksik olmayın.
Yarın doğum günüme ait çok manidar resimlerimi burada sizler ile paylaşacağım.. akşam üstü çocuklarımın süprizi ile karşılaştım.

Selam millet.
Kemal abi pazar günü burada olmadığım için rotarlı bir şekilde kabulet.

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR NİCE MUTLU YILLAR, SAĞLIK VE EENLİKLER DİLERİM

İyi olmaya çalışıyorum...Yoğun bir hafta geçirdikten sonra bomboş bir hafta sonu ve yine yoğun bir haftaya başlayan bir insan ne kadar iyiyse o kadar iyiyim işte....Sen nasılsın?

seyyah-34' Alıntı:
Teşekkür ederim sağolun. nice yıllara hepbirlikte.
Buarada sizde aramıza hoşgeldiniz Melih Kara bey.saygılar
kısaca tanıyabilirsek seviniriz

Tanışma bölümüne yazmıştım ama yine diyim :smiley:
istanbuldanım bir anadolu lisesinde 2. sınıfı okuyorum siteye bayıldım bide açtığım iki konuya(bri kamp bölümde biri gezi planları) birer tanecik cevap gelse nasıl sevincem :D gerçi açalı 2 gün oldu ama heyecan işte =)
fırsat buldukça siteye girmeye çalışıyorum ama yazılı haftasındayız bugün yine 2 tane sınavım var =)
en kısası bu saygılar.. :smiley:

sizlerede günaydın

MelihKara' Alıntı:
istanbuldanım bir anadolu lisesinde 2. sınıfı okuyorum siteye bayıldım bide açtığım iki konuya(bri kamp bölümde biri gezi planları) birer tanecik cevap gelse nasıl sevincem :D gerçi açalı 2 gün oldu ama heyecan işte =)
fırsat buldukça siteye girmeye çalışıyorum ama yazılı haftasındayız bugün yine 2 tane sınavım var =)

sizlerede günaydın sen okulda değilmisin

Melih günaydın hoş geldin

nasılsınız arkadaşlar
hafta sonu nasıldı

MelihKara' Alıntı:

sizlerede günaydın

Melih aramıza hoşgeldin...Açtığın konulara yanıt mutlaka gelecektir...İnşallah sınavlarında başarılı olursun....

Teşekkürler
=) Benimki iyiydi hafta içinde günde 2 sınav olsanız sizde hafta sonuna aşık olurdunuz şimdi yeni bir hafta başlıyor bakalım bu hafta nasıl olcak...

Size iyi forumlar işe gitmem lazım ;D

Ben, normal gripli, sinirli, pazartesi sendromlu ama yine de ayakta, yine de dirençli, yine de işimin başındayım... ;) :D

Bu arada; Aramıza hoş geldin Melih :smiley:...

ekiNoks' Alıntı:
Ben, normal gripli, sinirli, pazartesi sendromlu ama yine de ayakta, yine de dirençli, yine de işimin başındayım... ;) :D

Bende grip olmuşum ama normal olup olmadığını hala bilmiyorum...Belirtiler mevsimsel gribe benziyor ama insan ürküyor...Öğleden sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum....İnşallah normal griptir... :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.